Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO NA RTL-U

Tihomir Tomašić kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Trebam nekoga tko voli sve što i ja, bude otvorenog uma i ...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu'

RTL.hr/ 14.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tihomir Tomašić (50) svakako može reći da se njegov život odvijao na dvije adrese. Naime, taj je Međimurac osnovnu školu završio u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. Uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao. S bivšom suprugom ima odličan odnos, svjesni su svoje odgovornosti kao roditelji.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i da je najvažnije da njegova buduća odabranica i on ne budu dva različita svijeta, da imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma. Nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Marin se u Makarsku doselio zbog ljubavi: 'Prijavio sam se jer me supruga nagovorila'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba