Brak na prvu

Tko je tu zapravo kriv? Traži li Luka previše ili se Nadia premalo trudi?

Želim napokon biti nasamo sa svojom ženom!" govorio je Luka na dan vjenčanja s Nadijom iako su se upoznali samo nekoliko sati ranije.

RTL
25.04.2020 11:00

Klik među parom dogodio se odmah, romantični medeni mjesec taj je odnos samo produbio pa je Luka, uvjeren da je skriven od kamera, rekao Nadiji da se zaljubio u nju.

No ona nije brzala s izjavama - nije mu uzvraćala jednakom mjerom, ponekad je djelovala i pomalo hladna, a kako je vrijeme odmicalo, tako je i Luka postajao sve nervozniji.

Daleko od toga da je Nadia tajila kako gaji simpatije prema Luki, priznala je da joj se sviđa kao muškarac, sviđa joj se i pažnja koju mu poklanja, no njemu to nije bilo dovoljno. Najviše reakcija izazvalo je kada je Nadia preselila iz spavaće sobe na kauč, a on je uporno tvrdio da mu nije jasno zašto je to napravila. Pokušali su situaciju riješiti i s ekspertima, ali nije puno pomoglo.

Šlag na torti lošeg odnosa bila je situacija na posljednjoj ceremoniji, kad je Nadia stavila na ruku sat koji joj je Luka poklonio na početku showa jer mu je na taj način željela poručiti da mu zahvaljuje na vremenu koje joj je dao, no on to nije dočekao objeručke, nego joj je rekao da se prekasno toga sjetila.

Ni zagrljaj pomirenja koji mu je Nadia željela dati nije urodio plodom jer ga je Luka odbio. Tko je u njihovu odnosu u pravu - traži li Luka previše ili Nadia ne pruža dovoljno? Odgovore na ta pitanja zasad znaju samo oni, no gledatelji bi ih mogli doznati u ponedjeljak u 21 sat u finalnom tjednu Braka na prvu"!