Play ponuda
Play ponuda
HOĆE LI EKSPERTI POMOĆI?

Trenutno najvažnija tema u eksperimentu 'Brak na prvu': 'Miljana nije svim curama jednako sjela'

Miljana je još jučer svojom pojavom izazvala reakcije ostalih sudionika showa, a prije nego što su donijele odluku za današnju ceremoniju, djevojke su popričale i o novoj članici njihove ekipe.

Image

Brak na prvu

RTL.hr/ 24.2.2023. u 12:00
Play ponuda

Manuela je pokrenula temu o Miljani, želeći čuti kako su je ostale djevojke doživjele. Iako je imala predrasuda da si Marko A. i Miljana nikako ne odgovaraju, Hedviga je primijetila da su skladni te da se oko svega dogovaraju. „Mislim da Miljana nije baš jednako prihvaćena od svih cura, a i sama Miljana je prema nekim curama imala bolji pristup dok je druge ignorirala pa možda zato nije sjela svim curama jednako“, komentirala je Andrea, a Lorena dodala: „Manuela i ja osjećamo neku čudnu vibru s njezine strane da nešto ne štima - ili da se ne predstavlja kakva je ili da su tu neke krive namjere, ne mogu reći što, ali ima nešto, osjeti se jako.“

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Ubrzo im se pridružila im se i sama Miljana i rekla: „Ne osjećam istu vibraciju od svake djevojke. Neke su mi dosta iskrenije, a neke se pokušavaju izboriti za pažnju pa im smeta što smo mi sada u centru pažnje i pokušavaju nam ukrasti show.“ Zanimalo ju je kakav su dojam oni ostavili drugima, na što joj Manuela rekla kako da nema nikakav dojam jer nije još konkretno pričala s njima. „Ona mi je baš napadna i nema neko lijepo ponašanje“, zaključila je Miljana.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Danas bi parovi pred stručnjacima trebali pokazati koliko su napredovale njihove veze, a hoće li taj razgovor ublažiti napetost među svima ili će se dogoditi upravo suprotno - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba