Brak na prvu

Uoči dana odluke dečki postali jako nervozni: 'Sve nas brine kakve su odluke žene donijele...'

Uskoro će se doznati koji su parovi spremni poraditi na svom odnosu, ostati u braku i nastaviti eksperiment, a tko će odustati od svega i zauvijek otići.

RTL TV
31.03.2020 18:30

Večeras u showu 'Brak na prvu' parovi imaju prilikuprvi put razgovarati s ekspertima o svom odnosu te iskreno reći što misle o svom partneru i braku. Nakon razgovora donijet će odluku o tome hoće li ostati u braku ili žele razvod.

"On je izdao moje povjerenje", izjavit će Lidija o Alenu , koji je jako zabrinutzbog njezine odluke jer želi njihovoj vezi dati još jednu priliku.

"Nije bilo toga što Milan nije pokušao da me zavede kao ženu", priznat će Gordana , koja i dalje Milana više vidi kao prijatelja, nego kao ljubavnika.

"Mislim da nas sve brine što su žene napisale i kakve su odluke donijele. Ja ću prihvatiti njezinu odluku kakva god bila. A hoće li biti iskrena, mislim da neće", kazat će zabrinuto Marinko jer nije siguran što da misli o braku s Valentinom i ide li njihov odnos u pravom smjeru.

Mnogi parovi nisu sigurni ide li njihov brak onako kako priželjkuju, a to dobro zna i Nikolina koja od prvog dana sumnja u supruga Adama .

Hoće li parovi odustati jedni od drugih ili će si dati drugu priliku i boriti se za ljubav - pogledajte u 21 sat na RTL-u!