Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večeras u 21 sat

Uoči dana odluke dečki postali jako nervozni: 'Sve nas brine kakve su odluke žene donijele...'

Uskoro će se doznati koji su parovi spremni poraditi na svom odnosu, ostati u braku i nastaviti eksperiment, a tko će odustati od svega i zauvijek otići.

Image
RTL TV/ 31.3.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Večeras u showu 'Brak na prvu' parovi imaju priliku prvi put razgovarati s ekspertima o svom odnosu te iskreno reći što misle o svom partneru i braku. Nakon razgovora donijet će odluku o tome hoće li ostati u braku ili žele razvod. 

"On je izdao moje povjerenje", izjavit će Lidija o Alenu, koji je jako zabrinut zbog njezine odluke jer želi njihovoj vezi dati još jednu priliku. 

"Nije bilo toga što Milan nije pokušao da me zavede kao ženu", priznat će Gordana, koja i dalje Milana više vidi kao prijatelja, nego kao ljubavnika.

"Mislim da nas sve brine što su žene napisale i kakve su odluke donijele. Ja ću prihvatiti njezinu odluku kakva god bila. A hoće li biti iskrena, mislim da neće", kazat će zabrinuto Marinko jer nije siguran što da misli o braku s Valentinom i ide li njihov odnos u pravom smjeru.

Mnogi parovi nisu sigurni ide li njihov brak onako kako priželjkuju, a to dobro zna i Nikolina koja od prvog dana sumnja u supruga Adama

Hoće li parovi odustati jedni od drugih ili će si dati drugu priliku i boriti se za ljubav - pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Ponedjeljak - petak u 19.30 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OSVAJAČ SRCA

Medo, Medo, Medo, ori se i na društvenim mrežama! Većina se slaže: Ma, to je Šprajc!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba