Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Andreu Kukolj, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'U vezi najviše cijenim stabilnost i odanost'

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu'

RTL.hr/ 15.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Andrea (34) dolazi iz Zagreba i radi u jednoj telekomunikacijskoj tvrtki te puno vremena provodi na poslu. Vrlo je organizirana i trudi se držati sve pod kontrolom jer si je postavila mnogo prepreka i ograničenja zbog loših ljubavnih iskustava u prošlosti. Privlače je visoki i uspješni muškarci koji će joj biti posvećeni te uz koje će se osjećati sigurnom i voljenom. Trenutno, ako na muškarcu primijeti čak i jednu stvar koja joj se ne svidi, ne želi se dalje zbližavati s njim.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Važno joj je mišljenje okoline, a u show se prijavila kako bi pokazala kako je ipak spremna riskirati. U vezi najviše cijeni stabilnost i odanost, a ističe kako će se prepustiti muškracu ako mu vjeruje. Andrea kaže kako mašta o crkvenom vjenčanju te želi imati skladnu obitelj i djecu.

Image

Brak na prvu (nova sezona)

show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba