Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Darija Crnkovića, kandidata showa 'Brak na prvu': 'Tražim tajnovitu damu s kojom mogu otići na pivo...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu'

RTL.hr/ 13.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dario (27) stiže iz Rakovice, mjesta u blizini Plitvičkih jezera, no pravi je svjetski putnik. Radio je u Norveškoj, a već pet godina živi i radi u Londonu kao barmen i koktel-majstor. Bio je u ozbiljnoj šestogodišnjoj vezi koja je pucala nekoliko puta, no i Dario i njegova bivša djevojka trudili su se koliko god su mogli kako bi je spasili. Danas ističe kako je svjestan pogrešaka koje je činio u prošlosti i da je iz te veze puno naučio. U London se preselio zbog bivše djevojke koja je već ondje živjela kako bi provjerio ima li među njima još uvijek ljubavnih iskrica, no na kraju se pokazalo da više nisu jedno za drugo. Ipak, odlučio je ostati u Londonu kako bi naučio jezik i na kraju je taj grad postao njegov novi dom.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Unatoč tomu, najveća mu je životna želja pronaći ljubav i vratiti se u Hrvatsku, gdje bi se skrasio i jednog dana osnovao obitelj te otvorio mali obrt u Rakovici. Dario voli obrazovane, inteligentne, plave djevojke sa zelenim očima koje su tajnovite i ne otkrivaju sve o sebi na prvu, a volio bi da je spremna za obitelji  tradicionalna. Njegova buduća partnerica trebala bi biti dama, ali također i dovoljno ležerna da s njom može otići na pivo i ćevape. Dario kaže da je njegovo srce konačno čisto i otvoreno za nove ljubavne priče.

Image

Brak na prvu (nova sezona)

show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba