Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Lorenu Farkač, kandidatkinju showa 'Brak na prvu'! 'Brzo se zaljubim i ne mogu sakriti kad mi se ne...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu'

RTL.hr/ 14.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lorena Farkač (24) dolazi iz malog mjesta Stupnik pokraj Zagreba. Studira komunikacijski menadžment, voditeljica je na televiziji Aurora, a njezin hobi postao je i posao - obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja! Za sebe kaže da je izrazito društvena i pričljiva, vrlo ambiciozna i znatiželjna; završila je i tečaj za turističkog vodiča, radila kao stjuardesa, radijska voditeljica, u telekomunikacijama i veseli se svakom novom poslovnom izazovu. Premda ima puno obveza, svaki slobodni trenutak iskoristi kako bi nekamo otputovala, pa bilo to i samo za vikend. Kako kaže, voli da se u njezinu životu stalno nešto mijenja i događa.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Kad je o emocijama riječ, priznaje da ih nikada ne može sakriti pa kad joj se netko ne sviđa, to se odmah vidi. Otkriva kako se brzo zaljubi, ali to je i brzo pusti ako primijeti nešto što joj se kod te osobe ne sviđa. Naime, prilično je oprezna kad je o ljubavi riječ zato što nema lijepa iskustva iz prijašnje veze jer smatra da je bila premlada za ozbiljan odnos, a i sada zna da je poštovanje prvo što traži od partnera. Osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci iako prednost daje inteligentnim džentlmenima koji vole istraživati svijet.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba