Brak na prvu

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu'

RTL.hr
13.01.2023 19:00

Saša (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. Opisuje se kao iskrenu i kritičnu osobu, no u isto vrijeme vrlo ranjivu i emotivnu. Ističe da u životu želi samo najbolje stvari i nepopravljiva je romantičarka – kupuje si cvijeće, izvodi se na otmjene večere... Saša kaže da je vrlo nepovjerljiva kad su u pitanju prijateljstva, posebice muško-ženska, te u životu nema puno prijatelja.

Saša Đorić

Nakon razvoda imala je dvije kraće veze, no obje su bile neuspješne jer, kako kaže, ti joj se muškraci nisu dovoljno sviđali, a ona je osoba koja puno daje, ali jednako toliko traži i zauzvrat. Najvažnije joj je da je muškarac džentlmen, a morao bi biti i uspješniji od nje. Ne izlazi i ne tulumari već ističe da više voli sjediti uz more i popiti čašu vina ili džogirati u prirodi. Saša vjeruje u bajke i zahvalna je na svemu što joj je život dao te pokušava svaki dan biti istinski sretna.

Pogledajte video: