Play ponuda
Play ponuda
Izjasnite se!

VIDEO: Pogledajte i ocijenite čiji su vam bračni zavjeti bili najromantičniji!

Vjenčanje je zasigurno jedan od najvažnijih dana u životu svake osobe. To je trenutak u kojem se slavi ljubav i stavlja kruna na vezu dvoje ljudi. Iako su se mladenci u showu 'Brak na prvu' tek upoznali, otvorena su srca i spremni za brak s nepoznatom osobom, a to su pokazali i iskrenim zavjetima koje su za tu priliku napisali.

Image
RTL TV/ 22.3.2020. u 15:00
Play ponuda

"Draga, moja budi danas, moja budi sutra, budi moja iz dana u dan, budi moja svaki tren. Nemir moj umiri, moju buku utišaj, sjene osvjetli moje i stani sa mnom ispod sunca. Tugu moju razveseli, dijeli sa mnom osmijeh baš svaki dan. Draga, dozvoli da budeš moja, s tobom da odem u prostranstva svemira, da ti dam dio neba svog i ljubim te zauvijek...", zavjeti su koje je romantični Slavonac Dejan Vukobratović napisao za svoju buduću suprugu Gordanu Marelli. Njegovi zavjeti bili su ujedno i prvi koje su gledatelji showa 'Brak na prvu' mogli čuti, a Gordana se, kao i svi uzvanici, "rastopila" na njegove riječi. 

Čitanje zavjeta bio je jedan od najemotivnijih trenutaka na svakoj ceremoniji jer su ih mladenci sami pisali, pritom ne znajući kome će ih čitati. No oni su napisani kao riječi iz dubine srca i duše i u nadi da će ih, dok ih čitaju, izgovarati osobi s kojim ih čeka jedna velika životna avantura puna ljubavi. 

Sve zavjete dosadašnjih mladenaca showa 'Brak na prvu' možete pogledati u priloženim videima, a čiji bračni zavjeti su vam bili najljepši - otkrijte u anketi!

Gordana Marelli i Dejan Vukobratović

Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić

Lidija Stević i Alen Topić

Nikolina Tutić i Adam Kromer

Nadia Amić i Luka Budak

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba