Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAK NA PRVU

Zoran Babović: 'Moja odabranica mora uvijek biti spremna za akciju'

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu', što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u!

RTL.hr/ 18.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravi ovisnik o adrenalinu - prvo je što bi prijatelji Zorana Babovića (39) rekli o njemu. Softverski inženjer iz Novog Sada dodao bi i da je svjetski putnik koji voli otkrivati nepoznate krajeve, ljude i kulture, a kad nakratko ostane na jednom mjestu, posveti se motociklizmu i raznim ekstremnim sportovima. Zoran za sebe kaže je otvorena i društvena osoba uvijek spremna za akciju ili neplanirani izlazak. Ipak, postoji jedna mlada dama zbog koje će se 'primiriti' kad god je potrebno ili u trenutku promijeniti svoje planove, a to je njegova kćerkica iz prijašnjeg braka.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Zoran želi da njegova buduća partnerica ima slične interese kao i on zato što smatra nakon što prođe zaljubljenost, stil života je ono što ljude drži zajedno. Također, volio bi da njegova odabranica bude nešto mlađa od njega jer je mladog duha i živi vrlo aktivno, a ona će se zauzvrat u njegovu društvu uvijek osjećati poštovano i poželjno. Od svih osobina najviše cijeni ustrajnost i predanost, a nikako ne voli egoistične i dramatične osobe. Fizički izgled nije mu na prvome mjestu, a jedino nikako ne bi ne bi mogao biti u vezi s osobom koja bi radije odabrala izležavanje na kauču od aktivnosti na otvorenom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVESTRANI UMIROVLJENIK

Mladen iz 'Večere za 5 na selu': Samoća mi paše, volim raditi stvari koje nekima možda smetaju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba