Brak na prvu

Ostaju ili odlaze iz eksperimenta? Saša i Bojan na prekretnici, a ona s njim ne želi baš nikakav odnos

Nemaju kontakt, čak ni prijateljski, ali ipak - ostaju u showu

RTL.hr
07.02.2023 21:40

"Naravno da sam se odmorila i opustila u ovih nekoliko dana kada sam bila sama", rekla je Saša Bojanu na samom početku njihovog razgovora pred kamerama. Odnos se raspao već na vjenčanju, a popaviti se, ako je suditi po trenutačnoj situaciji - neće nikada. Ostaju li ili odlaze iz eksperimenta? Logično je da odlaze, no Bojan i Saša odlučili su kako će ipak ostati.

"Dalje skupo nećemo, ni kao emocionalni partneri, ni kao prijatelji. Mi dalje nećemo nastaviti zajedno, niti ćemo nastaviti suživot. Uredu ako smo gotovi. Nisam spremna dijeliti životni prostor jer to doživljavam intimno i ako sam mislila da imam kapacitet podijeliti ga, upoznala sam i spoznala sebe i osjetila da taj kapacitet nemam. Stvari doživljavam dublje i osobno nego svi oni parovi koji sjede za stolom. To nema nikakve veze s tobom. Bilo tko od njih da je ušao samnom u eksperiment, ne vjerujem da bi bolje prošao. Čak ti garantiram da bi prošao gore nego ti", rekla je Saša Bojanu.

Nakon svega kaže kako mu je krivo jer smatra da ona nije loša djevojka i da mu je žao što ljudima nije dala prostora. "Iz ovoga je mogla naučiti neke stvari", rekao je Bojan. Bilo kako bilo, Bojan i Saša ostaju u showu, a kako će se to dalje odvijati, ne propustite doznati u sljedećim epizodama sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'.