Play ponuda
Play ponuda
OMILJENI SHOW

Ovo su ključni trenuci 'Braka na prvu' od proteklog tjedna: Bojan i Saša na rubu, Hedviga i Zoran nikad sretniji...

Što se sve ovaj tjedan događalo u showu 'Brak na prvu'?

Image
RTL.hr/ 12.2.2023. u 20:00
Play ponuda

Još jedan tjedan sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' je iza nas - parovi su prošli fazu medenog mjeseca i uselili u zajednički stan. Po prvi put u showu, jedan par živi odvojeno, a to su Saša i Bojan. Odnos pun konflikata i drame, ipak nisu odlučili okončati na ceremoniji.

Na iznenađenje mnogih, Saša je napisala kako će nešto već smisliti kako bi poboljšali komunikaciju, a u to se ubacio ekspert Boris Blažinić. Razgovor je završio sa Sašinim suzama, ali i u pomirdbenom tonu. Hoće li napredovati, to tek treba vidjeti, a znamo kod koga je napredak najviše vidljiv.

To su Hedviga i Zoran, koji su od prvoga dana sigurni u svoj odnos - prisutna je snažna fizička i emocionalna privlačnost, koja se ne osjeća kod Petre i Darija.

Pred kamerama je ovaj 27-godišnjak izjavio kako Petra najvjerojatnije traži nekoga s dubokim džepom, situiranog i starijeg muškarca, a on je u showu isključivo zbog ljubavi. Kako je rekla za RTL.hr te su je izjave povrijedile jer nisu istinite, a krajem tjedna njih su dvoje ipak pronašli zajednički jezik.

Kod Manuele i Tihomira sve napreduje polako, ali sigurno. Imaju mnogo zajedničkih hobija, mnogo razgovaraju, šale se, ali to je ubiti to. Nisu napravili korak dalje, a njemu se nadaju do kraja showa.

Marko i Andrea više nisu dosadni kako su to više puta naglašavali pred kamerama. Jedan zadatak unio je nemir u njihovu svakodnevicu, a sve zbog Markove izjave o Manueli. Nije tajna da voli žene starije o sebi, a bacio je oko na Tihomirovu partnericu. Andrei pak to nije bilo drago slušati, pa se vidno uznemirana nekako pokušavala pribrati pred kamerama.

Lorena i Stefan također stoje na mjestu, no njima je to uredu. Zabavljaju se, isprobavaju nove stvari i tek treba vidjeti kako će se odnos razvijati dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD 30. SIJEČNJA NA RTL-U

Marko Bogdan kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Volim starije žene koje znaju što žele'

Play ponuda

Više s weba