Brak na prvu

Petra Meštrić iskreno o emocionalnom prejedanju: 'Unosila sam ogromnu količinu hrane bez ikakve potrebe'

Petra Meštrić nedavno je za RTL.hr otkrila kako se okrenula zdravom životu, a sada je o problemu koji ju je mučio progovorila na društvenim mrežama

RTL.hr
12.05.2023 08:00

Kandidatkinja 'Braka na prvu' Petra Meštrić nakon sudjelovanja u showu odlučila je na društvenim mrežama pokrenuti edukativan serijal, a u posljednjem videu dotakla se emocionalnog prejedanja. Kako je rekla u videu, ona je jedna od onih koji su to godinama radili, ali je ove godine odlučila pronaći srž problema. Sada o tome educira i druge.

"Svjesna sam da imam nekoliko kilograma koji su tu, a ne bi trebali biti", rekla je Petra na samom početku. Iz jedne je krajnosti, kaže, došla u drugu. "Bila sam sretna kada sam se u srednjoj školi počela debljati jer sam prije bila mršavica i bila sam nesretna s kilažom. No, pretjerivala sam s brzom hranom. Unosila sam ogromnu količinu hrane bez potrebe za istom. To je bilo potaknuto emocijom, neovisno o tome je li ona pozitivna i negativna. Tu emocionalnu traumu, prazninu, stres kompenziramo s hranom. Dolazimo u začarani krug", priznala je Petra, koja je prije nekoliko mjeseci u potpunosti prigrlila zdrav život.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Rezultat je čak deset kilograma manje, a cilj joj je skinuti još šest kilograma. "Kilogrami ne idu dolje onim planom koji sam si zacrtala jer me koljeno zeznulo. Zato skidam puno sporije", rekla je Petra nedavno za RTL.hr. "Žao mi je samo što trenutačno još uvijek ne mogu vježbati", zaključila je Petra, koja se još uvijek oporavlja od ozljede.


Show 'Brak na prvu' pogledajte na PLAYU , a u novu sezonu prijavite se na LINKU .

POGLEDAJTE VIDEO: