Play ponuda
Play ponuda
ISKRENO O TOME

Petrina kuma Olivera Matijević za RTL.hr komentirala Darijev ispad: 'Dno dna od njega, ja bih ju spojila s Tihomirom'

Olivera Matijević iskreno je komentirala odnos Darija i Petre. Zgrožena je njegovim ponašanjem prema kumi

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 15.2.2023. u 16:34
Play ponuda

"U najmanju ruku sam zgrožena, svi znaju da moje mišljenje o njemu nije bajno. On mi nije za Petru, pogotovo nakon što je pročitao svoje zavjete. Sada nakon ovoga imam još gore mišljenje o njemu. Onakvi komentari, takvo što uputiti ženi, stvarno dno dna! Ona je predobra i prema njemu je strpljiva i pažljiva. Nije mu to trebalo", rekla je pjevačica Olivera Matijević za RTL.hr. Ona je inače i Petrina kuma u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' i već je na ceremoniji rekla da Dario nije suprug za nju. Razočarana je riječima koje joj je izrekao i nada se da se takvo što neće ponoviti.

"Svakako mu je trebala odgovoriti, nije trebala dopustiti da se to dogodi. Petra je takva osoba, ne voli konflikte, ne voli svađe i takva je. U svemu lošemu vidi dobro, ne mogu joj to zamjeriti. Ona jednostavno ne može protiv sebe. Iako u toj situaciji treba pokazati zube i reći mu što ga ide. Mene su svi napali kada sam rekla kakav je to profil dečka, a na kraju se ispostavilo da imam pravo", naglasila je.

Budući da su njih dvije dugogodišnje prijateljice, zanimalo nas je je li Petra kod Olivere potražila pokoji ljubavni savjet.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Taj dan kada se to dogodilo je bio moj rođendan i tada mi je poslala poruku da misli da neće moći doći jer je imala težak dan na snimanju. Onda sam ju zamolila, da bez obzira na to, da pokuša doći bar nakratko. Da se zabavimo i vidimo i da misli skrene s problema. Tek nakon sinoćnje epizode sam shvatila kroz sve što je prošla. Nisam znala točno što se dogodilo, tek sam sada vidjela kako se to sve odvilo. Zaista je bila hrabra", rekla je Olivera.

Kad već Petru ne vidi s Darijom, pitali smo je postoji li neki drugi kandidat koji joj je zapeo za oko...

"Petru bih definitivno spojila s Tihomirom, on je jedan kulturan i fin gospodin koji ima manire. Oni bi savršeno sjeli, super bi se uklopili i snašli. Petra je takđer kulturna djevojka, inteligentna i pametna, a Tihomir to također pokazuje u showu", rekla je Olivera. Dodala je kako je ponosna na prijateljicu koja se na setu odlično snašla. Autentična je, iako joj Dario ponekad predbacuje da skriva pravo lice, no Olivera nam tvrdi da je to zaista Petra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Play ponuda

Više s weba