Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAK NA PRVU

Prepirke Saše i Bojana se nastavljaju: 'Želim izabrati partnera, nažalost, smatram da to nije ovaj čovjek'

Odnos između Bojana i Saše postaje sve napetiji

RTL.hr/ 1.2.2023. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I dok neki parovi ne kriju sreću kada je riječ o sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' , drugi nisu baš zadovoljni izborom partnera. Nakon ceremonije, Bojan i Saša imali su i prvo fotografiranje koje nije prošlo najromantičnije s obzirom na to da je mladoj smetala Bojanova ruka. Niti prvi ples nije bio iz snova, a Saša je tada priznala kako uopće nema emocije.

Bojan i Saša zajedno su proveli popodne, ali izgleda kako im se zvijezde jednostavno nisu poklopile. U jednom trenutku Saša se požalila kako joj je hladno te je zatražila svoju jaknu, a nakon što se Bojan ponudio da će joj dati svoju, 31-godišnjakinja je žustro odgovorila:

''Neću, hoću svoju košulju. Ona je u sobi, nije u Srbiji, razumiješ li me. Ne razumijem, trebam li se razboljeti. Hoću svoju stvari. Ne mogu trpjeti, niti hladnoću, nemam kapacitet. Što prije želim upoznati samu sebe i izabrati za sebe emocionalnog partnera. Nažalost, smatram da to nije ovaj čovjek'', rekla je samouvjereno Saša.

Kako će se razvijati trenutačno najnapetiji odnos između Saše i Bojana te hoće li budući supružnici biti zadovoljni partnerima koje su im stručnjaci namijenili -ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISPOVIJEST KANDIDATKINJE

EKSKLUZIVNO Veliki intervju s Petrom Meštrić: 'Zaposlila sam se u struci i - napokon sam zaljubljena!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba