Brak na prvu

Sanela iz 'Braka na prvu' za RTL.hr: 'Preselila sam se u Šibenik zbog ljubavi, a s Edinom da je bilo...

Bivša reality zvijezda Sanela Novljaković za RTL.hr otvorila je dušu i otkrila kako njezin život izgleda danas

RTL.hr
21.01.2023 09:00

Sanela Novljaković , sudionica druge sezone showa ' Brak na prvu ', tijekom tog sociološkog eksperimenta prošla je kroz brojne faze: prvo ju je suprug Jasmin Čaušević zamalo ostavio na vjenčanju, onda su se pomirili i pokušali zajedno živjeti, no Sanela se tijekom snimanja zaljubila u tuđeg muža - Edina Bešića . Njih su se dvoje i zaručili, a nakon završetka showa počeli su zajedno i živjeti. No ljubav je ubrzo pukla, a u nastavku doznajte gdje je danas bivša reality zvijezda.

Po čemu ćete pamtiti sudjelovanje u showu 'Brak na prvu'? Koliko vam se život nakon sudjelovanja u istom promijenio?

Moram priznati da mi pomalo nedostaju dani snimanja i trenuci iz showa... Bilo je dobrih i loših trenutaka, ali trebamo se prisjećati samo onih lijepih. Kako sve u životu pokušavam preokrenuti na pozitivu, tako ću i ovo. A što se tiče promjena u životu, nakon sudjelovanja u showu u nekim poljima ima velikih promjena, a u nekima baš i nema. I dalje vodim normalan život, radim i borim se sa svakodnevicom kao i mnogi.

Je li vam žao što je ljubav s Edinom na kraju ipak pukla? Što ste naučili iz tog odnosa?

Smatram da čovjek nikad ni za čim ne treba žaliti u životu jer se sve događa s razlogom. Svi mi iz neke situacije nešto naučimo, učimo dok smo živi. Iskreno, ne žalim ni za čim, da je bilo suđeno - trajalo bi.

Jeste li u kontaktu s nekim bivšim natjecateljima? Znamo da ste se družili i s kandidatkinjom iz prve sezone Nikolinom Tutić. Je li još uvijek njegujete prijateljstvo?

Moji su se kontakti s bivšim kandidatima nažalost prorijedili, ali i dalje postoje. Ipak sada živim u drugom gradu pa je malo teže to sve održavati na daljinu jer je manja mogućnost vidanja, druženja i ispijanja kavica.

Pročitajte još
Svi kandidati nove sezone 'Braka na prvu': Neki žele djevojku koja voli ćevape, a drugi situiranog muškarca

Zašto ste se preselili u Šibenik? Kako danas izgleda vaš dan? Čime se bavite?

Moj dan zaista izgleda isto kao i svaki drugi, bez obzira na to u kojem gradu živim. U Šibenik sam se preselila zbog ljubavi, i to je sve što želim reći na tu temu. Radim, zdrava sam, sretna i zadovoljna, što je i najbitnije.

Kada je riječ o ljubavi - je li netko u međuvremenu osvojio vaše srce?

Da postoji posebna osoba u mom životu.

Prepoznaju li vas još uvijek slučajni prolaznici na ulici?

Prepoznaju. I hvala im svima na lijepim riječima i podršci... Lijep je to osjećaj.

I za kraj - što biste poručili novim kandidatima koji će u novoj sezoni showa 'Brak na prvu' pokušati pronaći svoju ljubav?

Novim bih kandidatima poručila da budu svoji, imaju vjere u sebe, da budu tolerantni, otvorenog srca i uma jer za ljubav nikad nije kasno. Život piše čudne priče i nikad ne znaš kada će ljubav pokucati i na tvoja vrata.


Od 30. siječnja na RTL-u gledajte novu sezonu showa 'Brak na prvu'!