Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BILO JE BURNO

Saša tijekom ceremonije kritizirala Bojana: 'Je li njega briga kako se ja osjećam?'

Saša i Bojan na prvoj ceremoniji kod eksperata iznijeli su sve probleme, a potom zaključili kako će si dati šansu

RTL.hr/ 9.2.2023. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Saša je osoba koja stvari shvaća osobno i duboko. Mora se prvo osjećati dobro da bi mogla bilo što napraviti. Duboko u sebi, što njoj treba je duboka emocionalna povezanost. Da druga strana prepoznaje i vidi pravu Sašu iznutra i dozvoli joj da bude svoja", rekao je Boris Blažinić na prvoj ceremoniji. Saša i Bojan, unatoč tome što se ne slažu, odlučili su ostati u showu. Iako su na samom početku, ono na što su se fokusirali su razlike, a pred ekspertima su objasnili svoje probleme.

"Pored njega nisam uspjela biti svoja nego najgora verzija sebe. Ako mogu slijepom čovjeku objasniti kako izgleda sunce, mogu i Bojanu objasniti tko sam i što sam", rekla je odrješito Saša. Bojan je skoro cijelo vrijeme šutio dok je ona razgovarala s Borisom.

"Nemam volje objašnjavati, a za mene uputstva za upotrebu ne postoje. Mora me osjetiti. Da se bavim drugima, kako se netko drugi osjeća tko mi je poznanik otprije tri dana? Sama sa sobom se bavim, briga me za druge", rekla je Saša.

Boris ju je upitao je li to ipak malo bezosjećajno od nje.

"Je, ali drugačije ne mogu u ovoj situaciji. Je li njega briga kako se ja osjećam? Zašto bi se ja za druge ljude više brinula nego oni za mene? A pritom sam žensko", zaključila je Saša.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Ponedjeljak - petak u 19.30 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISPOVIJEST

EKSKLUZIVNO Veliki intervju s Darijem Crnkovićem: 'U posljednji trenutak izašao sam iz aviona i odlučio ostati ovdje'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba