Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USKORO NA RTL-U

Sjećate se njega? U 'Big Brotheru' bio je tiha patnja sustanarki, a sad u 'Braku na prvu' traži srodnu dušu

U reality showu bio je između dvije vatre, a u 'Braku na prvu' nada se da će pronaći ženu s kojom će provesti ostatak života

RTL.hr/ 16.1.2023. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bojana Mrđenovića (38) publika je prije nekoliko godina upoznala u reality showu 'Big Brother' gdje je skoro dogurao do samoga kraja, a osim kod pubike, bio je omiljen i kod sustanarki - Ana-Marije Brdek i Anezi. S obje strane su frcale iskrice, no na kraju ništa od romanse nije bilo. Bojan se istaknuo svojom iskrenošću, a pred sam kraj, nakon tri mjeseca izolacije, istaknuo je kako je pred 'pucanjem'. Markantnog Bojana gledatelji ponovno imaju prilike pratiti, i to u showu 'Brak na prvu'. Nedavno se vratio iz Nizozemske, gdje je dvije godine radio kao konobar, a osim novih poslovnih pothvata, na privatnom planu ništa se nije previše promijenilo. Zbog toga srodnu dušu traži u RTL-ovom showu.

Što se njegovog ljubavnog života tiče, Bojan nema određeni tip žene. Važno mu je da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjeri idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e56f9a88-8f1e-11ec-bbe6-0242ac120015/original

Izvor: RTL

Bojan kaže kako nije pretjerano romantičan i svoju naklonost prema ženama ne pokazuje skupim darovima i velikim gestama, već svoje emocije iskazuje lijepim riječima i uključenošću u život žene. Također, istaknuo je kako se od angažmana u Big Brotheru dosta promijenio te sada zna što želi i spreman je izaći iz svoje zone komfora, a u tome mu, vjeruje, može pomoći ljubav.

Show 'Brak na prvu' pratite od 30. siječnja na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RAĐA SE LJUBAV

'Nismo ni sanjali da ćemo baš ovoliko kliknuti': Hedviga i Zoran ne odvajaju se jedan od drugog

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba