Play ponuda
Play ponuda
bilo je burno

Toliko se toga izdogađalo: Ovo su ključni trenuci proteklog tjedna u showu 'Brak na prvu'

Tjedan je bio buran, a evo što se sve izdogađalo u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

Image

Brak na prvu

RTL.hr/ 19.2.2023. u 21:00
Play ponuda

1. Drama s Darijom i Petrom

Zbog brojnih prepirki, Darijo Crnković i Petra Meštrić bili su u centru pozornosti, a toliko je eskaliralo da je jedan od njih napustio i set. Darijo je otpočetka večere krenuo s neumjesnim komentarima na račun partnerice Petre, u raspravu je uključio i Sašu i po mišljenjima ostalih kandidata, prešao granicu. Dobacio je Saši da bi ju "maznuo", a slične komentare imao je i za svoju suprugu. "Smetaju mi tvoji komentari. To mi izrazito smeta. To me vrijeđa. To nije pristojno", rekla mu je za stolom. "Zašto tu glumiš doktoricu, a kod kuće je druga priča?", odgovorio joj je. "Jesam ti svaki put okrenula očima kada si tako nešto rekao?", nadovezala se. Rasprava se nastavila, a u nju su se uključili i Andrea i Marko koji su stali na Petrinu stranu. "Ružno mi je kad se muškarac na taj način razgovara sa ženom, bilo kojom, a pogotovo nekom koja je prema njemu fer i korektna i koja ga poštuje", rekla je Andrea i upozorila Darija da se tako ne bi trebao ponašati.

2. Reakcija Olivere Matijević na Darijovo ponašanje

"U najmanju ruku sam zgrožena, svi znaju da moje mišljenje o njemu nije bajno. On mi nije za Petru, pogotovo nakon što je pročitao svoje zavjete. Sada nakon ovoga imam još gore mišljenje o njemu. Onakvi komentari, takvo što uputiti ženi, stvarno dno dna! Ona je predobra i prema njemu je strpljiva i pažljiva. Nije mu to trebalo", rekla je pjevačica Olivera Matijević za RTL.hr. Ona je inače i Petrina kuma u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' i već je na ceremoniji rekla da Dario nije suprug za nju. Razočarana je riječima koje joj je izrekao i nada se da se takvo što neće ponoviti.

"Svakako mu je trebala odgovoriti, nije trebala dopustiti da se to dogodi. Petra je takva osoba, ne voli konflikte, ne voli svađe i takva je. U svemu lošemu vidi dobro, ne mogu joj to zamjeriti. Ona jednostavno ne može protiv sebe. Iako u toj situaciji treba pokazati zube i reći mu što ga ide. Mene su svi napali kada sam rekla kakav je to profil dečka, a na kraju se ispostavilo da imam pravo", naglasila je.

3. Ulazak novog para

"U ovom trenutku mogu ti obećati sve. Biti podrška uz iskrenost i ranjivost. Život me kroz odnose naučio govoriti svim jezicima ljubavi, s veseljem ću ih pričati s tobom. Obećajem da će ti moj zagrljaj biti sigurna luka, podržat ću te i vjerovati u tebe, u nas i u sebe. Obećajem biti prilagodljivi i tolerantan i nadasve šarmantan. Nadam se da ću te učiniti sretnom i tvoj život zanimljivim", pročitao je Marko Antunović svoje zavjete. Nakon toga su kandidati pohvalili novog člana sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a sad je došao red i na Miljanu Popović.

"Baš je bilo lijepo", rekla je Miljana, koja je potom pročitala svoje zavjete. Kako je i sama rekla, kada je romantika u pitanju nije previše kreativna, ali se poslužila stihovima pjevača Zdravka Čolića.

Image
romantično vjenčanje

FOTO Pogledajte raskošno vjenčanje Marka i Miljane: Nije bilo poljubaca, ali je bilo zagrljaja

Fotogalerija
Image
romantično vjenčanje

FOTO Pogledajte raskošno vjenčanje Marka i Miljane: Nije bilo poljubaca, ali je bilo zagrljaja

Fotogalerija

4. Bojan i Saša napustili show

Bojan i Saša napustili su eksperiment. „Ovo je bilo jedinstveno iskustvo, ali ništa prestrašno. Nadao sam se da će možda biti malo laganije i ugodnije, ali preživio sam i ovo. Mislim da je ovo preozbiljno shvatila, ali ona je takva, ona sve preintenzivno i preosobno shvaća“, rekao je Bojan. Drago mu je kako je sve na kraju završilo i što su se oprostili u prijateljskom tonu, a Saša je bila sretna što odlazi te ponosna na sebe što je došla i u pravo vrijeme otišla. „Neću tu svoju odluku preispitati nijedan put“, zaključila je.

5. Manuela i Tihomir zaratili

Ekspertice su primijetile Manuelin govor tijela i izraze lica koji su upućivali na ljutnju prema Tihomiru, a ona je pokušala generalno objasniti razlog njihova neslaganja. Eksperti je nisu razumjeli zato što je previše generalizirala, no nije željela reći što je konkretno muči. „On je meni rekao da je uvijek morao čitati misli drugih žena, a ja nisam takva“, rekla je Manuela i nastavila objašnjavati, no Tihomir joj je neprestano upadao u riječ. „Sad slušaj, to je ono što isto ne radiš“, dodala je Manuela i nastavila „Rekla sam mu koliko se loše osjećam, koliko mi nije dobro i koliko mi je teško te koliko to nije moj život… da bi on meni rekao : 'Ja mislim ići do kraja, i to je to!'“ Tihomir se nije složio s tim pa je rekao: „Nije bilo tako; ja sam samo rekao da probamo pokušati još malo, nikad nisam rekao da me briga za nju, a ona je to tako iznijela.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD 30. SIJEČNJA NA RTL-U

Marko Bogdan kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Volim starije žene koje znaju što žele'

Play ponuda

Više s weba