Play ponuda
Play ponuda
DRAMA NA VIDIKU

Vjenčali se Miljana i Marko, a ona već podbola jedan par: 'Ona djeluje vrlo posesivno, a on kao da to radi na silu'

Stiglo je vrijeme za romantičnu ceremoniju tajnog para treće sezone 'Braka na prvu', Marka Antunovića i Miljane Popović, na kojoj će prisustvovati i ostali kandidati.

Image
RTL.hr/ 17.2.2023. u 22:20
Play ponuda

Za Marka A. ovo je potpuno nova avantura i nije vjerovao da će se u nju ikad upustiti pa mu je zato ovo sve jako uzbudljivo. Mladoženja dolazi pred matičara, goste i kandidate. Pokušavao je ostati smiren, ali osjetio je jako veliku navalu adrenalina.

''Odmah sam pomislila da će se svidjeti Miljani zato što je nekako jedinstven'', na prvu je bila zadovoljna kuma Tamara.

Image
Foto:
Image

Ostali kandidati složili su se da Marko A. djeluje jako opušteno i otkačeno s obzirom na upečatljivo odijelo koje je odabrao. I Miljana je na svom putu prema ceremoniji, a jedino o čemu razmišlja je hoće li se svidjeti mladoženji ili ne.

''Kad je prišla bliže, kad sam je doživio, vidio sam da je stvarno prekrasna'', na prvu je bio zadovoljan Marko A.

Image
Foto:
Image

Kandidati su pozitivno odreagirali na novi par i smatraju da će se vjerojatno stvoriti nekakva pomutnja između ostalih parova, posebice onima koji nisu pretjerano bliski.

''Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice'', poručila je Miljana.

Marko A. je bio jako uzbuđen čitajući zavjete pa mu je glas drhtao, a on se tresao. Miljana nije imala klasičan zavjet, nego stihove. Nakon poljupca i čestitki, uslijedilo je fotografiranje. Novi su supružnici od prve kliknuli i ne prestaju razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

Miljanu je iz cipela izula činjenica da Marko ne zna tko je Zdravko Čolić pa se pribojava kako će mu se svidjeti njezina playlista. ''S kojeg si ti planeta? Svi znaju pjesme Zdravka Čolića. Ne znam kako će izgledati naš tulum'', komentirala je Miljana.

I dok se njoj Marko čini malo nervoznim i povučenim, Miljana nije imala problema s poziranjem. ''Njezina energija mi se čini intenzivna i pomalo kaotična'', priznao je Marko.

Image
Foto:
Image

Na redu je i večera, a ostali kandidati dobro se zabaljaju i uživaju u zajedničkom razgovoru i izmjenjivanju nježnosti. Miljana i Marko stižu na prvi ples i pozivaju ostale kandidate da im se pridruže na plesnom podiju. Ostali smatraju da si njih dvoje savršeno odgovaraju i pokazuju međusobne simpatije.

''Uhvatila me frka. Miljana, ovo se stvarno događa'', priznala je samoj sebi mlada nervozu tijekom plesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NAPETO PRED FINALE

Povratak bildera najviše iživcirao Filipa i Dragu: 'Maksimalno ćemo gristi da ih izbacimo!'

''Osjećaji su konfuzni, intenzivni… Nemam riječi kojima bih opisao taj osjećaj, moram prespavati'', uzbuđen je bio Marko, ''O supruzi sam stekao dojam da je jako samostalna, da zna što želi i da je prilično dominantna. U jednu ruku mi paše''.

Image
Foto:
Image

Hedviga je tijekom večeri otišla popričati s Miljanom i Markom A. kako bi im dala podršku i bolje ih upoznala.

Miljana je tijekom večeri primijetila par koji joj djeluje jako umjetno, a to su Lorena i Stefan.

''Ona djeluje vrlo posesivno, a on kao da to radi na silu, ti neki 'jedva dodiri' koji mu ne odgovaraju'', komentirala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

Lorena i Stefan također nemaju lijepe riječi za Miljanu i Marka A.. Lorena smatra da si karakterno uopće ne pašu, a i da je Miljana fizički puno zgodnija od njega. Stefan smatra da je Miljana danas lijepa samo zato što je sva ''namontirana''.

''Koliko me boli briga za njih dvoje, ja to ne mogu opisati. Doslovno ih nisam gledala'', komentirala je Lorena u izjavama.

Image
Foto:
Image

I Petra se tijekom večeri odlučila upoznati s Miljanom, a nju je oduševilo što je završila medicinu.

''izgleda kao neka Ruskinja i apsolutno mi nije djelovalo da će mi reći da je doktorica. Stvarno sam se oduševila, za svaku pohvalu'', bila je zadovoljna drugim kandidatima Miljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Zabava se nastavila na plesnom podiju, a svi su bili opušteni i oduševljeni dobrom atmosferom, dok je zvijezda večeri i glavni plesač bio Dario.

Image
Foto:
Image

Marko A. se ispričao Miljani da on i kum planiraju jednu točku za nju pa će se sad povući kako bi se zagrijali. Ubrzo su stigli u salu samo u tajicama kako bi izveli svoj performans.
Miljanu je točka oduševila, ali nije bila sigurna koliko je to iskreno bilo za nju jer da je onda bi to napravio dok bi bili sami.

''Djelovalo mi je kao osobna promocija njihove točke i toga čime se bave'', prigovorila je.

Večer se polako završavala, kandidati su bili veseli i opušteni, a Marko i Andrea su se čak i poljubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto:
Image

Miljana i Marko A. su došli u hotelsku sobu, umorni, ali i sretni zbog cijelog dana.

Stefan i Lorena kod kuće također komentiraju cijelu svadbu. Čini se da se na svadbi između Miljane i Stefana dogodio neki nesporazum jer ju je Stefan došao zagrliti i reći joj kako joj je muž odličan tip. Miljani se to nije svidjelo jer nisu prijatelji i on ima svoju ženu.

''Rekla sam mu, oprosti, zašto ti mene grliš, čiji si ti muž? On se iznervirao i okrenuo. Meni to nije u redu, ta njegova djevojka će se možda osjećati loše. Meni je to prešlo neku granicu, nisam toliko opuštena s ljudima'', komentirala je i Miljana cijelu situaciju.

A kako će izgledati prvi dan u braku Miljane i Marka te hoće li uistinu unijeti nemir među ostale parove, gledatelji će doznati već u ponedjeljak u 21.15 sati, u novoj epizodi 'Braka na prvu', samo na RTL-u.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

EKSKLUZIVNO Marko i Andrea iz 'Braka na prvu' ponovno su zajedno, za RTL.hr kažu: 'Ne možemo jedno bez drugoga'

Play ponuda

Više s weba