Play ponuda
Play ponuda
'dođi, pogodi, osvoji!'

HIT! Antonija nije mogla doći sebi od smijeha: 'Radim na groblju kao blagajnik! Da su cijene lijesova, znao b...

Antonija Blaće nasmijala se do suza s kandidatom Antonijem Borovcem, djelatnikom na groblju. U 'Dođi, pogodi, osvoji!' ovaj kandidat sjajno se snašao, a šarmom je osvojio sve!

RTL.hr/ 16.2.2023. u 13:00
Play ponuda

Sjajna atmosfera i jedan presedan obilježili su omiljeni game show 'Dođi, pogodi, osvoji!'. U jučerašnjem izdanju Martina Maltar je, naime, bila najuspješnija u igri 'Velikog kola' - i to tako što su se ostali natjecatelji sami diskvalificirali. Među njima je bio i simpatični Antonijo Borovec.

Iako Antonijo nije uzeo pobjedu, nasmijao je Antoniju Blaće, ali i ostatak ekipe u studiju showa 'Dođi, pogodi, osvoji!'. "Čime se baviš?", upitala je voditeljica Antonija tijekom igre 'Petiketa'. "Radim na groblju, da, da, kao blagajnik?", otkrio je Borovec, a potom je Blaće demonstrirala svoj sjajan smisao za humor. "Kome naplatiš?", pitala ga je te su se potom oboje raspoloženo smijali. "Da su cijene lijesova, znao bih sad", zaključio je.

Nakon hit pošalice, Antonija i njezin imenjak nastavili su s igrom 'Petikete' u kojoj je on u konačnici osvojio luksuzni ženski sat koji će otići u ruke njegove zaručnice.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA DLAKU

Drago i Anamarija odlaze kući. Bilo je izjednačeno, presudilo im jedno: 'Pokazao je kako se voli ženu'

Play ponuda

Više s weba