Play ponuda
Play ponuda
dođi, pogodi, osvoji

Imao je savršen niz, a na kraju - peh! Soboslikar Ivica osvojio sve simpatije, no ne i glavnu nagradu

Ivica je stigao iz Čakovca, a u game show 'Dođi, pogodi, osvoji' dopratili su ga supruga i sin s djevojkom

RTL.hr/ 7.2.2023. u 19:00
Play ponuda

Simpatični soboslikar Ivica iz Čakovca bio je najuspješniji natjecatelj današnje epizode hit game showa 'Dođi, pogodi, osvoji'. Osvojio je sve simpatije, no nije uspio u tome da kući ode s glavnom nagradom, koja je danas bila jako atraktivna - robotski usisavač, moderni muški sat, korisna parna postaja te visokotlačni čistač! U kriznoj situaciji poslušao je sebe, ponudio je cijenu višu od tražene te je u konačnici ispao. Ipak, dotad je Ivica osvojio sve što je mogao!

Prva igra licitacija u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' pred današnje natjecatelje Ivicu, Šteficu, Mladena i Jelenu stavila je veliki izazov - pogađanje cijene modernog seta za koktele. Točna cijena proizvoda iznosila je 24 eura, a najbliže traženoj cijeni bila je Štefica, koja je ponudila cijenu od 21 eura. Stigla je u pratnji svojih prijateljica i nećakinje, koje su joj bile velika pomoć u igri Jedna je prava - morala je odrediti pravu cijenu za dva ponuđena proizvoda. Štefica se morala odlučiti između perilice suđa i televizora. Ponuđena cijena od 382 eura pripala je perilici pa je Štefica na kraju uspjela izboriti i perilicu suđa i televizor!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Drugoj igri licitacija pridružila se Tea, koja je s ostatkom ekipe morala pogađati cijenu duboke tave. Točnu cijenu proizvoda, 35 eura, ponudio je Ivica pa je osvojio i sto eura i tavu! Obećavajući početak gospodina iz Čakovca, kojem su u pratnju stigli supruga i sin s djevojkom. Zaigrao je Utrku s vremenom, a za moderni soundbar. Kao bonus proizvod smiješili su mu se mikser i vibrirajući masažer. U igri nije trebao pomoć publike te je sam uspio pogoditi cijenu sva tri proizvoda - u posljednjoj sekundi izvojevao je i veliku pobjedu!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Trećoj igri licitacija se pridružio Ivica, a s ekipom je morao pogađati cijenu tostera s neprianjajućim premazom. Najbliže cijeni bila je Tea, kojoj je sto eura izmaknulo za dlaku - svega jedan euro dijelio ju je od finog dobitka. Tea je u show stigla iz Osijeka, a dopratili su je dečko i sestra. Velika podrška dobro joj je došla dok je igrala Biraj broj! Zaigrala je za set kvalitetnog posuđa od nehrđajućeg čelika i kaljenog stakla. Publika i pratnja glasovali su za srednji od tri ponuđena broja pa se Tea u konačnici odlučila ponuditi 357 eura za set posuđa. Ipak, cijena je bila nešto niža te je ova dama ostala bez nagrade.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Posljednjoj današnjoj igri licitacija pridružila se Danica, koja je trebala pogađati cijenu osobne vage s ostatkom ekipe u 'Dođi, pogodi, osvoji'. Ivan je bio najbliže točnoj cijeni pa je ušao u igru Velikog kola. Stigao je iz Požege, a dopratili su ga prijatelj i brat, a prije najvažnije igre morao je odigrati i Pun pogodak. Smiješio mu se aparat za kavu, ali i sto eura. Za savršeni niz koji je uspio nanizati, Ivan je osvojio sto eura, a potom i priliku da zaigra golf za caffe aparat. Iako nije uspio ubaciti lopticu u rupu, Ivanu je ostalo sto eura, a usto i kvalifikacija u igru Velikog kola.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Napeta igra Velikog kola završila je u korist veselog Ivice koji je u zadnjim sekundama iz igre izbacio Šteficu. Glavna nagrada koja se smiješila Ivici bila je iznimno atraktivna - robotski usisavač, moderni muški sat, korisna parna postaja te visokotlačni čistač! Ivica, inače soboslikar, morao je ponuditi procjenu cijene svih proizvoda, a iako mu je supruga sugerirala drugačije, soboslikar je ponudio svoju cijenu - 2430 eura. Pobjeda mu je izmaknula jer je ponudio previše novca za iznos bogatih nagrada, no osvojio je baš sve simpatije.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba