Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dođi, pogodi, osvoji

Impresivna preciznost grafičara Željka! Osvojio je niz bogatih nagrada i jedini stavio u džep sto eura

Željko je bio pobjednik dana, a iako nije uspio trijumfirati u 'Velikom kolu' - nije ni približno otišao praznih ruku! Njegova preciznost donijela mu je bogate nagrade u 'Dođi, pogodi, osvoji'

RTL.hr/ 6.2.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Divna pozitivna energija za početak tjedna u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji'. Natjecatelj Željko bio je pobjednik dana, no iako je trijumfirao u igri 'Velikog kola', nije uspio osvojiti glavnu nagradu. No, nije otišao praznih ruku - u igri licitacija osvojio je sto eura gotovine te brojne bogate nagrade koje su se tijekom njegove igre skrivale iza legendarnih žutih vrata.

Prva igra licitacija započela je pogađanjem cijene šišača za bradu. Omiljeni game show 'Dođi, pogodi, osvoji' otvorili su danas Siniša, Lea, Željko i Darija. Točna cijena proizvoda iznosila je 33 eura, a jedina koja nije premašila traženi iznos bila je Lea iz Zagreba, koju je iz publike bodrila prijateljica. Morala je u Guralici pogoditi cijenu sušilice rublja. Nakon brojnih sugestija publike odlučila se na iznos od 567 eura te zbog toga nije osvojila sušilicu. Lea, nažalost, nije poslušala svoj instinkt te je zbog toga ostala bez vrijedne nagrade.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Drugoj igri licitacija pridružio se Nikola, koji se s ostatkom ekipe morao okušati u pogađanju cijene seta za pečenje od visokokvalitetnog čelika. Najbliži točnoj cijeni seta bio je farmaceut Siniša, koji je stigao u pratnji svog cimera. Da bi dobio moderni televizor, Siniša je trebao odigrati igru Manje više. Presretni farmaceut osvojio je televizor i otkrio da mu je baš to i trebalo!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Treća je u igru licitacija ušla Paola. Ekipa je morala pogađati cijenu kockica za slaganje, a u pogađanju je najprecizniji bio Željko - koji je pogodio točnu cijenu proizvoda - 38 eura. Zahvaljujući njegovoj izvanrednoj procjeni, Željko je osvojio sto eura. Grafičar je potom zaigrao za muški sat, ovlaživač zraka te uvijač za kosu. Publika i njegova pratnja pokušali su mu pomoći, a njegova dilema između sata i ovlaživača zraka pokazala se ispravnom! Na kraju je dobio bogati fundus nagrada jer je uspio pogodi cijenu sva tri proizvoda.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Četvrti krug igre licitacija zaključila je Martina. Ekipa je morala pogoditi cijenu masažera za stopala, a u tome je najuspješniji bio Nikola. Zaigrao je Petiketu, u kojoj je bio iznimno uspješan, a posebna sreća zavladala je nakon što je uspio osvojiti željenu biciklu, koju je potom provozao i u studiju!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon velikog Nikolinog slavlja, stigla je i igra 'Velikog kola'. U istu su se kvalificirali Lea, Siniša, Željko i Nikola. U istoj je najbolji bio Željko, koji je potom postao i pobjednik dana! Zaigrao je za glavnu nagradu, ovog puta činili su je - kutna garnitura, laptop i radni stol te ergonomska uredska stolica. Nakon njegove procjene cijene od 2300 eura, Željku je glavna nagrada izmaknula za dlaku, dao je previsoku cijenu za nagradni fond. Iako nije osvojio glavnu nagradu i tako zaključio početak tjedna atraktivnim dobitkom, Željko i ostalo natjecatelji oduševili su sjajnom energijom i dobrom voljom!

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Senka je zapravo kuharica! Opet su na jelovniku šampinjoni i svinjetina: 'To je nepogrešivo, to svi volimo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba