Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sjajno!

Kakva sreća! Jako su male šanse da vam u 'Dođi, pogodi, osvoji' pođe za rukom ono što je uspjelo Nikolini

Pobjednica dana u 'Dođi, pogodi, osvoji' imala je velike sreće, no to nije bilo dovoljno da osvoji bogati fond nagrada

RTL.hr/ 1.2.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednica dana u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' ovog puta bila je Nikolina, koju je na show prijavila njezina kći. Nikolina, nažalost, nije uspjela pogoditi cijenu nagrada koje su joj se smiješile nakon što je pobijedila u 'Velikom kolu'. Bila je predaleko od ispravne cijene te se nije uspjela izboriti za putovanje u Amsterdam, prigodni putni kofer te sušilo za kosu.

Prva igra licitacija započela je pogađanjem cijene ultrazvučni ovlaživač zraka. Dario, Biljana, Tihomir i Nikolina otvorili su igru u 'Dođi, pogodi, osvoji', a najbliži originalnoj cijeni bio je Dario. Prvi natjecatelj dana u 'Dođi, pogodi, osvoji' stigao je iz Dugog Sela, u društvu svojih kumova. Okušao se u igri 'Lupi i pokupi', a u konačnici je u istoj pogodio cijenu dva proizvoda te osvojio sto eura.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Drugi krug licitacije nastavili su Biljana, Tihomir i Nikolina te nova natjecateljica Ana. Ekipa je potom morala pogađati cijenu seta za boćanje, a najbliži se pravoj cijeni bio Tihomir. Stigao je iz Pisarovine, a u pratnju su s njim stigle njegove supruga i šogorica. U igri 'Pogrešna cijena' su mu se smiješili višenamjenski pekač kruha, e-book čitač te električna četkica za pranje zubi. Morao je Tihomir pogoditi koja cijena navedenih proizvoda nije dobra. Presretni Tihomir osvojili su sve navedene proizvode jer je točno pogodio koja od navedenih cijena je bila kriva.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Idući se ekipi pridružio Andrija, treći krug licitacija započeo je u društvu Biljane, Nikoline i Ane. Pogađali su cijenu ogrlice, a najbliže se cijeni približila Nikolina. Na natjecanje ju je pratio njezin otac, bodrio ju je tijekom igranja igre 'Ili ili'. Pogađala je cijenu dječjeg džipa, no nije uspjela pogoditi pravu cijenu pa je otišla kako bi sačekala igru 'Velikog kola'.

Ekipi se za potrebe četvrte licitacije pridružio Miljenko. Morali su pogađati cijenu kuhala za vodu, a najbliže ispravnoj cijeni bio je Andrija. Gospodin iz Ivanić Grada zaigrao je igru 'Tajni križić'. Igrao je za pametni telefon, a u konačnici je uspio - uz spomenuti telefon, donio je i šišač za kosu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Potom je Andrija s ostatkom ekipe krenuo s igrom 'Velikog kola'. Nikolina, Miljenko, Tihomir i Dario krenuli su s igrom, a jednoj dami u ekipi odmah se posrećilo! Na 'Velikom kolu' uspjela je otprve dobiti stotku pa je nagrađena sa sto eura te šansom za osvajanje glavne nagrade - putovanje u Amsterdam, prigodni putni kofer te sušilo za kosu. Cijenu je teško uspjela pretpostaviti, no na kraju se odlučila na 2600 eura kao iznos koji obuhvaća sve ponuđene nagrade. Nažalost, preveliku je procjenu cijene dala pa Nikolina nije uspjela osvojiti glavnu nagradu.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o svom farmeru: 'Vrlo brzo sam zaboravila na razliku u godinama!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba