Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dođi, pogodi, osvoji

KAKVA SREĆA! Tino je apsolutni pobjednik dana! Pribojavao se i licitacija, a na kraju osvojio bogate nagrade

Tino nije vjerovao ni da će biti uspješan u igri licitacija, a na kraju je pobjednik dana u hit game showu 'Dođi, pogodi, osvoji'

RTL.hr/ 3.2.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kakva sreća za kraj tjedna! Posljednja igra Velikog kola u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' donijela je natjecatelju Tinu Kirinu pobjedu pa je kući otišao s novom kutnom garniturom, muškim satom te modernom ženskom torbom! Iako se nije nadao ni da će proći kroz jednu od igri licitacija, na kraju je Tino završio kao jedan od najuspješnijih natjecatelja tjedna.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Prva licitacija započela je pogađanjem cijene francuske preše. Omiljeni game show 'Dođi, pogodi, osvoji' otvorili su danas Katarina, Ljiljana, Osman i Vesna. Točna cijena proizvoda iznosila je 36 eura pa je igru nastavio Osman, koji je bio najbliži točnoj cijeni. Iz publike ga je bodrila njegova kći, koja je zaslužna što je stigao u popularni game show. Osman je zaigrao za tablet, a okušao se u cijeni 'Manje - više'. Osman je u svojoj igri uspio pogoditi tri najskuplja proizvoda pa je uzeo nagradu i u slavljeničkom raspoloženju čekao igru Velikog kola.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Drugoj licitaciji pridružio se Tino, koji je s ostatkom ekipe morao pogađati cijenu pikada. Cijeni je najbliže bila Katarina, koja je u show došla sa svojim društvom. Potom se Zagrepčanka morala okušati u igri 'Skupo, skuplje, najskuplje', a za nagradu koja se sastoji od mikrovalne, multipraktika i usisavača vrijedilo se potruditi! Nažalost, Katarina se nije uspjela izboriti za pobjedu u igri pa je Katarina otišla u igru Velikog kola.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Do Igre velikog kola, treću igru licitacija s ekipom je zaigrala Anamarija. Licitacija je ovog puta donijela pogađanje cijene društvene igre Monopoly. Cijena proizvoda iznosila je 30 eura pa je u istoj bila najbolja Ljiljana, koja je bila najbliže originalnom iznosu. Učiteljica razredne nastave iz Ivanić Grada zaigrala je igru Petiketa, a nagrada je bila veliki hladnjak sa zamrzivačem. Ljiljana je uspjela u igri te je osvojila sjajne nagrade.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Zadnjem krugu licitacije pridružila se Đurđica, koja je morala s ostatkom natjecatelja pogađati cijenu multifunkcionalnog kuhala. Točna igra proizvoda iznosila je 60 eura, a najbliže je pogotku bio Tino. Zaigrao je Guralicu, koja mu je nažalost nije donijela bogati set strojeva, budući da Tino nije uspio pogoditi pravu cijenu.

U igru Velikog kola otišli su Osman, Tino, Katarina i Anamarija, a pobjednik u finalnoj igri bio je Tino. Dobio je tako priliku zaigrati za bogati fond glavne nagrade - kutnu garnituru, muški automatik sat te modernu torbu, a na kraju je i uspio! Tino je osvojio sve nagrade jer je bio blizu pravog iznosa nagradnog fonda! Oduševio je i publiku i svoju ekipu u pratnji te će u novoj kutnoj garnituri, sigurni smo, maksimalno uživati!

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Senka je zapravo kuharica! Opet su na jelovniku šampinjoni i svinjetina: 'To je nepogrešivo, to svi volimo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba