Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
točan odgovor je samo jedan

Koga slušati, suprugu ili publiku? Točan odgovor doznajte u novoj epizodi showa 'Dođi, pogodi, osvoji'

Nova epizoda showa 'Dođi, pogodi, osvoji' donosi niz bogatih dobitaka i brojna iznenađenja.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 1.2.2023. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pokupit ću vam glavnu nagradu", uzviknula je natjecateljica iz nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji', u kojoj su se ovog puta, uz natjecateljicu, okušala i tri natjecatelja. Tko je išao 'kontra kumova', a tko se odlučio slušati suprugu više negoli publiku? Otkrijte u novoj epizodi showa 'Dođi, pogodi, osvoji'.

Bogati fond nagrada u novoj epizodi showa sadržavao je i pametni telefon, putovanje, višenamjenski pekač kruha, e-book čitač te električnu četkicu za pranje zubi. No, tko je bio najsretnije ruke, tko će u konačnici kući peći kruh? Pitanja je niz, a točan odgovor je uvijek samo jedan!

Antonija i Marin u prethodnim su epizodama već podijelili kuhinje, mobitele, računala, hladnjake, bicikle, ali i mnoga luksuzna putovanja i vrhunske automobile. Sjajan niz nastavio se i u novim epizodama omiljenog domaćeg game showa.

Tko je uspio pobijediti u igrama licitacija, a kome je pobjeda izmaknula za dlaku? Pogledajte u novim epizodama showa 'Dođi, pogodi, osvoji' koje gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba