Play ponuda
Play ponuda
nije uspjela osvojiti glavnu nagradu

Mama Uragan ipak nije uspjela poharati 'Dođi , pogodi, osvoji!'! Samozatajna Ivana bila je pobjednica dana

Ivana Kutlić bila je najbolja u 'Dođi, pogodi, osvoji!', no ostala je bez glavne nagrade

RTL.hr/ 21.2.2023. u 19:00
Play ponuda

Najuspješnija u 'Dođi, pogodi, osvoji!' bila je Ivana Kutlić. Uspjela je osvojiti smartphone, no ne i glavnu nagradu čiji fond je danas sadržao putovanje u Rim, tablet te muški ručni sat.

Prvu igru licitacija u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' otvorili su Ivana Kutlić, Miroslav Zobaj, Sara Mikas i Greta Šopar. Ekipa je za početak morala pogađati cijenu seta za kockice. Najbliže točnoj cijeni proizvoda bio je taksist Miroslav Zobaj koji je stigao u pratnji majke i tete. Dopala ga je igra 'Tajni križić', a u slučaju da doživi uspjeh u istoj, smiješio mu se moderni televizor. Otkrio je tijekom igre i da mu je bejzbol velika strast te da ga igra već 15 godina. Iako u igri nije bio uspješan, šarmirao je sve u studiju te čekao do igre 'Velikog kola'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sljedeći se igri pridružio Valter Jandrečić. S ostatkom ekipe morao je pogađati cijenu praktičnog laserskog daljinometra. Najbliža točnoj cijeni proizvoda bila je Greta Šopar iz Čakovca. Umirovljenica i nekadašnja djelatnica tvornice čarapa zaigrala je potom igru 'Lupi i pokupi'. Bila je iznimno uspješna te je osvojila sve četiri nagrade kojih je cijenu pogađala, a nakon što je zaigrala igru 'Lupi i pokupi' osvojila je još 250 eura. Svojim prijateljicama u pratnji obećala je da će ih voditi na kolače!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Trećoj igri licitacija pridružila se Nada Lalić. S ostalim natjecateljima morala je pogađati cijenu inhalatora i saune za lice. Najbliže cijeni bila je Nada, domaćica i majka devetero djece! "Stroga sam mama, imam nadimak Mama Uragan jer ako me se odmah ne posluša, neće više biti tih stvari", kroz smijeh je ispričala Nada. Zaigrala je potom Nada igru 'Pogrešna cijena', no nije uspjela pogoditi i osvojiti bogati nagradni fond.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Posljednju igru licitacija danas je imao prilike zaigrati Josip Šarić. Licitirao je s ostatkom ekipe cijenu tave za palačinke. Najpreciznija u posljednjoj igri ipak je bila Ivana Kutlić, koju su u 'Dođi, pogodi, osvoji!' dopratile sestra i susjede. Zaigrala je igru 'Ili-Ili', a u njoj je dobila priliku osvojiti smartphone. Uspjela je i pogodila cijenu te kući otišla sa sjajnim proizvodom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Stiglo je potom dugoiščekivano 'Veliko kolo'. Greta, Ivana, Miro i Nada zaigrali su potom za pobjedu i mogućnost osvajanja glavne nagrade. Najuspješnija u igri bila je Ivana koja je potom otišla u bitku za glavnu nagradu. Nagradni fond sadržavao je put u Rim, muški ručni sat te tablet. U konačnici je Ivana predložila previsoku cijenu pa je kući otišla sa smartphoneom.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba