Ostalo

Medicinska sestra iz Zagreba imala sjajan nastup, no na kraju je imala grešku u procjeni: 'Najveći...

Tena Šunjo izborila se za finale showa 'Dođi, pogodi, osvoji', no na kraju je ostala bez sjajnih nagrada

RTL.hr
08.02.2023 18:30

Medicinska sestra iz Zagreba bila je najvještija u današnjem izdanju omiljenog game showa 'Dođi, pogodi, osvoji'. Tena Šunjo izborila se za igru 'Velikog kola', no nije uspjela osvojiti iznimno vrijednu nagradu - pročišćivač zraka, kutnu garnituru te drvenu podnu svjetiljku. No, i dalje joj ostaje tablet, koji je osvojila u igri Pun pogodak.

Prva igra licitacija u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' pred današnje natjecatelje Maricu Hlaić, Dalibora Okuna, Tomislava Sekulića i Tenu Šunjo bila je pravi izazov. Trebali su pogađati cijenu cjedila za agrume, a najbliže točnoj cijeni ovog proizvoda bio je Tomislav, kojem je sto eura izmaknulo za svega jedan euro. Stigao je iz Siska, cijela ekipa stigla je i radi Marina Ivanovića Stoke, čiji su veliki obožavatelji. Tomislavu se, pak, smiješila sjajna nagrada - perilica za rublje sa košarom za rublje od bambusa. Morao je zaigrati igru Biraj broj - kojom je trebao pretpostaviti cijene oba proizvoda. Nažalost, nije uspio pogoditi broj, no ipak se Tomislav kvalificirao u igru 'Velikog kola'.

Dođi, pogodi, osvoji

Igri se potom pridružila Kristina Hrebak! Pridružila se Marici, Daliboru i Teni te pogađala s njima cijenu kreme za lice. Najbliže točnoj cijeni bila je Tena, koja je stigla u pratnji sestre i šogora! Zaigrala je potom Pun pogodak, a za sjajnu nagradu - tablet izdržljive baterije. Uspješna je bila Tena u minigolfu te je osvojila tablet i kvalificirala se u 'Veliko kolo'.

Dođi, pogodi, osvoji

Trećem krugu igre licitacija pridružila se Aleksandra Karivan, a s ekipom je morala pogađati cijenu izotermalne posude za hranu od nehrđajućeg čelika. Zahtjevno je bilo pogoditi cijenu pa je ekipa zaigrala čak dva kruga igre. U igru je nakon drugog kruga ušla Marica. "Ugodno je, lijepo, skoro sam zaspala da me niste sad prozvali", našalila se gospođa Hlaić koju su u omiljeni game show dopratili kumovi. Smiješila joj se igra 1 je prava, a morala je odrediti cijene muškog sata i pametnog telefona. Cijenu 222 eura Marica je dodijelila satu i bila je pravu te je osvojila iznimno atraktivne nagrada!

Dođi, pogodi, osvoji

Posljednji krug licitacije bio je predodređen za Slavu Galjer. Morala je s ostatkom ekipe pogađati cijenu blendera. Najbliža cijeni bila je Aleksandra, koja je igrala posljednju igru dana. Zaigrala je Utrku s vremenom, a smiješila joj se, između ostalog, i sjajna nagrada - sobni bicikl. Usto, tu su bili i parni čistač za podove te grill tava. Uspjela je Aleksandra osvojiti parni čistač i grill tavu, izmaknuo joj je sobni bicikl, no ne i igra 'Velikog kola'.

Dođi, pogodi, osvoji

Tomislav, Tena, Marica i Aleksandra zaigrali su 'Veliko kolo', a u njemu je najuspješnija bila Tena Šunjo, medicinska sestra iz Zagreba. Smiješio joj se pročišćivač zraka, kutna garnitura te drvena podna svjetiljka. Nije uspjela, nažalost, pogoditi ispravnu cijenu pa su joj izmaknule atraktivne nagrade. "Mislim da je ovo bio najveći 'fulanac' dosad", komentirala je Blaće.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!