Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hit!

POGLEDAJTE OSMANOVO SLAVLJE! Iskazao se u 'Dođi, pogodi, osvoji' pa veseljem oduševio sve!

'Izgledalo je kao da se neće dogoditi, no na kraju se ipak dogodilo', oduševljeno je Antonija Blaće zaključila nakon Osmanovog trijumfa u 'Dođi, pogodi, osvoji'.

RTL.hr/ 4.2.2023. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednik petka u showu 'Dođi, pogodi, osvoji' bio je Tino, koji je osvojio kutnu garnituru, muški sat te modernu žensku torbicu. I, iako je Tino bio najbolji igrač u posljednjoj emisiji tjedna, razloga za žaljenje nema niti Osman Muratović, koji je u show stigao u pratnji kćeri Melise. Ni ona ni njezin otac Osman nisu skrivali oduševljenje nakon što ga je Marin Ivanović Stoka pozvao, a uskoro se slavlje umnožilo!

Naime, prva igra licitacija započela je pogađanjem cijene francuske preše. Točna cijena proizvoda iznosila je 36 eura pa je igru nastavio Osman, koji je bio najbliži točnoj cijeni. Iz publike ga je bodrila njegova kći, koja je zaslužna što je stigao u popularni game show. "U biti je ona tu trebala biti, ali to je to", ispričao je Osman kojeg je Melisa na prevaru dovela do nastupa u "Dođi, pogodi, osvoji", ona ga je, naime, prijavila! Nije zažalio, a ispostavilo se da je odluka njegove kćeri bila ispravna!

Osman je zaigrao za tablet, a okušao se u cijeni 'Manje - više'. Iako se nećkao, ispostavilo se da odlično poznaje cijene pa je Osman u svojoj igri uspio pogoditi tri najskuplja proizvoda te je uzeo nagradu i u slavljeničkom raspoloženju dočekao igru Velikog kola. Iznimno je sretna bila i njegova kći, zabilježili su pravi uspjeh u showu.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba