Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dođi, pogodi, osvoji

Samozatajna Tena osvojila najvrjedniju nagradu, a pobjednik dana Željko ostao 'kratkih rukava'

Pobjednik dana Željko Bilić ipak nije uspio izboriti se za bogati nagradni fond nakon što je pobijedio u igri Veliko kolo.

RTL.hr/ 2.2.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Željko Bilić zasigurno je naučio u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' vrijednu lekciju! Nekad treba slušati i svoju djecu, naime, da je poslušao svoju kći, osvojio bi vrijednu perilicu i sušilicu rublja - no to se nije dogodilo jer se vodio vlastitom procjenom. Kasnije je pobijedio u igri Veliko kolo, no glavnu nagradu nije uspio osvojiti.

Prva licitacija započela je pogađanjem cijene luksuzne ogrlice, a u njoj je najbolji bio Željko Bilić, stoga su natjecatelji Maja Rukavina, Tamara Domitrović i Ante Zrilić ostali kako bi dočekali svojih eventualnih 'pet minuta'. Podržati su ga stigli kći i zet, a ogrlicu je Željko odlučio pokloniti supruzi. U igri Guralica dobio je Željko priliku osvojiti perilicu i sušilicu u jednom aparatu, a za istu je ponudio cijenu od 686 eura, ne poslušavši preporuku svoje kćeri da postavi cijenu od 679 eura.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U drugom krugu licitacije stigla je Ruža Brajković, a kandidati su s njom morali pogađati cijenu naglavne svjetiljke. Najbolji je u toj igri bio Ante Zrilić, inženjer mehatronike podrijetlom iz Zadra. U pratnju su s njim stigli prijatelji. Okušati se morao u igri Plinko, tijekom koje je slušao i sugestije publike. Pogodio je cijenu tek jednog proizvoda, no u konačnici zaigrao za tisuću eura koje, nažalost, nije osvojio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon Ante, u treću igru licitacija stigla je Tena, koja je prva morala pogađati cijenu seta slagalica za djecu. Upravo ona bila je najbliže pravoj cijeni pa je zaigrala igru Zamjene. Borbu je Tena morala voditi za zamrzivač i štednjak te je, srećom, osvojila te sjajne nagrade!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Posljednjem krugu licitacije pridružila se Ana Stojan. S ostatkom ekipe morala je pogađati cijenu luksuznog vadičepa, a ujedno se najnovija natjecateljica Ana uspjela izboriti i nastavak igre. Dočekala ju je igra Tajni kružić, a nakon iste Veliko kolo.

U njemu su se okušali Željko, Ante, Tena i Ana. U igri 'Velikog kola' najuspješniji je bio Željko Bilić, koji je s Antonijom otplesao prema glavnoj nagradi! Glavna nagrada sadržavala je digitalni fotoaparat, putovanje i putni ruksak. Njegova procjena glavne nagrade iznosila je 2300 eura, no budući da je prava cijena cjelokupnog nagradnog fonda iznosila 1967 bodova, Željko je ostao 'kratkih rukava'. Iako nije osvojio glavni zgoditak, Željko je otkrio da mu je u studiju ekipe ovog game showa bilo jako lijepo.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba