Play ponuda
Play ponuda
dođi, pogodi, osvoji!

Simpatični umirovljenik! Stipo je osvojio Antoniju, Marina i cijelu publiku, no ne i glavnu nagradu

Gospodin Stipo Praiz oduševio je publiku i voditelje u showu 'Dođi, pogodi, osvoji!'.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 23.2.2023. u 19:00
Play ponuda

Najbolji u današnjoj epizodi showa 'Dođi, pogodi, osvoji' bio je Stipo Praiz, koji je oduševio publiku i voditelje, no nije uspio osvojiti današnju glavnu nagradu.

Prvu igru licitacije u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' zaigrali su Matija Mance, Ivana Ivković, Robert Borković i Patricija Đunda. U prvom krugu licitacije ekipa je morala pogađati cijenu stolarskog čekića. Najbliže točnoj cijeni proizvoda bila je Patricija, koja jedina nije premašila cijenu od 21 eura. Čekić joj je dobro došao, Patricija se, naime, taman preselila u kuću. Simpatična Osječanka stigla je u show u pratnji šogora, sestre i šogorovog brata. Potom je Patricija zaigrala 'Od viška glava boli'. Smiješila joj se perilica rublja, a nakon što je slijedila svoj instinkt ostala je, nažalost, bez nagrade.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nika Buntak priključila se drugoj igri licitacije. S ostatkom ekipe morala je pogađati cijenu aparata za kokice. Cijenu nije premašila i pritom je bila najuspješnija Ivana Ivković. U studio je stigla sa svojim kolegicama, s kojima radi u knjigovodstvenom servisu. Tijekom vikenda šminka te živi sa zaručnikom. Kolegice su je bodrile tijekom igre 'Zamjena'. Morala je pogađati cijene muškog sata te vodootpornog epilatora. Ivana je u igri bila odlična te je osvojila oba poklona.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Treća igra licitacije zaigrao je Dražen Križan. Ekipa je potom pogađala cijenu multifunkcionalne posude za kuhanje. Robert Borković bio je najbolji u igri pa se priključio Antoniji. Stigao je uz majku i njezinu jaču polovicu, a Antoniji otkrio da u slobodno vrijeme voli kuhati te da će mu posuda sjajno doći. Potom je zaigrao 'Sreću u vreći' te osvojio 200 eura. Do igre 'Velikog kola' ostala je još jedna igra licitacije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Pridružio se potom igri Stipo Praiz koji je s ekipom morao pogađati cijenu dječje igračke - helikoptera. Upravo je Stipo bio najbliži točnoj cijeni pa je nastavio igru pridruživši se Antoniji. Zaigrao je ovaj umirovljenik 'Petiketu', a sve za vrijedni laptop. Nažalost, nije ga uspio osvojiti, no simpatije publike definitivno je zadobio.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Stiglo je potom i 'Veliko kolo'. U dramatičnom razvoju događaja, Stipo i Patriciju izjednačili su, a potom je Stipo porazio Patriciju i dobio priliku igrati za glavnu nagradu - dječji džip, kocke za slaganje, parnu postaju te aparat za kavu. Nije uspio pogoditi cijenu proizvoda te je u konačnici otišao kući s avionom za unuke!

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba