Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
što vam se čini?

Strategija za igru licitacija? Ljiljana Žmegač otkrila svoj recept za 'Dođi, pogodi, osvoji'

Ljiljana Žmegač učiteljica je iz Ivanić Grada. Osvojila je bogate nagrade u 'Dođi, pogodi, osvoji', a s Antonijom se našalila i oko svoje strategije

RTL.hr/ 5.2.2023. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjednik petka u showu 'Dođi, pogodi, osvoji' bio je Tino, koji je osvojio kutnu garnituru, muški sat te modernu žensku torbicu. I, iako je Tino bio najbolji igrač u posljednjoj emisiji tjedna, ostala je zapažena i strategija gospođe Ljiljane Žmegač. Treća igra licitacija u showu se pokazala i trećom srećom za Ljiljanu, učiteljicu razredne nastave iz Ivanić Grada.

Dva mjeseca pred mirovinu Ljiljana je stigla u 'Dođi, pogodi, osvoji' te se pokazala iznimno uspješnom u igri Petiketa. Smiješila joj se izvrsna nagrada - veliki hladnjak sa zamrzivačem! Ljiljana je u igri bila iznimno uspješna te je osvojila brojne bogate nagrade, a svemu je možda zaslužna i njezina strategija!

Antoniji je Ljiljana, naime, na samom početku svoje igre priznala da je imala strategiju tijekom igre licitacija. Rekla je svega euro veću cijenu od svoje 'susjede' u licitaciji i tako stigla do borbe za luksuzni hladnjak kojeg je u konačnici i osvojila!

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Senka otkrila jednu tajnu: 'Nisam nikome rekla da sam kuharica, to je iznenađenje'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba