Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dođi, pogodi, osvoji

Veliki obožavatelji Marina Ivanovića Stoke stigli mu u 'Dođi, pogodi, osvoji'! Pogledajte reakciju

Tomislav nije osvojio igru Velikog kola, no oduševio je svoju ekipu

RTL.hr/ 9.2.2023. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva igra licitacija u omiljenom game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' pred natjecatelje Maricu Hlaić, Dalibora Okuna, Tomislava Sekulića i Tenu Šunjo bila je pravi izazov. Trebali su pogađati cijenu cjedila za agrume, a najbliže točnoj cijeni ovog proizvoda bio je Tomislav, kojem je sto eura izmaknulo za svega jedan euro. Stigao je iz Siska, cijela ekipa stigla je i radi Marina Ivanovića Stoke, čiji su veliki obožavatelji.

"Kakva lijepa leđa, svaka čast, dajte jedan pljesak", pozvao je Marin ekipu u studiju, a Antonija se nadovezala - 'pljesak meni'. Stoka je bio presretan zbog svojih obožavatelja iz Siska, no onda su se i on i Antonija nakon kraće pošalice posvetili Tomislavu!

Njemu se, pak, smiješila sjajna nagrada - perilica za rublje s košarom za rublje od bambusa. Morao je zaigrati igru Biraj broj - kojom je trebao pretpostaviti cijene oba proizvoda. Nažalost, nije uspio pogoditi broj, no ipak se Tomislav kvalificirao u igru 'Velikog kola'.

Uzbudljive nove epizode showa 'Dođi, pogodi, osvoji' gledatelji mogu pratiti svakog radnog dana od 18 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o svom farmeru: 'Vrlo brzo sam zaboravila na razliku u godinama!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba