Play ponuda
Play ponuda
Prerani odlazak

10. godišnjica stravičnog ubojstva Ksenije Pajčin: Ubio ju je ljubomorni dečko, a dva dana ranije tragedija je mogla biti spriječena

Ksenija Pajčin bila je popularna srpska pjevačica čija je karijera završila prerano.

Image

U ožujku 2020. godine prošlo je deset godina od tragične smrti pjevačice Ksenije Pajčin. Nažalost, njezin se život prerano ugasio 16. ožujka 2010. godine u stanu na beogradskom Voždovcu kada je u nju pucao dečko Filip Kapisoda. Deset godina mlađi model prvo je pucao u Kseniju, a zatim je presudio i sebi. Povod je bila ljubomora kojoj je Filip bio sklon, a tijela je u stanu pronašla njezina majka Ljubica.

Ksenijino je bilo u hodniku stana, dok je Filipovo pronađeno u sobi, a pored njega je bio pištolj. Prethodno se par navodno danima svađao, a dva dana prije tragedije u njihovom je domu intervenirala policija zbog prijavljenog nasilja, no tada nitko nije uhićen. Susjedi su kasnije otkrili kako su često mogli čuti žučne rasprave među parom, a i Ksenijini prijatelji kasnije su otkrili kako je pjevačica bila očajna te je često plakala zbog Filipove ljubomore.

Inače, Filip je bio brat crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb, a povezivali su ga i sa Svetlanom Cecom Ražnatović. S Ksenijom se počeo viđati 2008. godine, a ona je tada uvjeravala prijatelje kako se ludo vole te kako ju nitko nije volio kao Filip.

Početkom 2010. doživjeli su prometnu nesreću na putu do njezine vikendice. Tada se već pričalo kako ih je na taj način Filip pokušao odvesti u smrt, što mu je pošlo za rukom nekoliko tjedana kasnije. Tek kasnije se saznalo da je Filip htio otputovati u Njemačku dvadesetak dana prije tragičnog događaja, zbog čega ga je Ksenija ostavila. Tada je rekao prijatelju da će se ubiti, ako mu se pjevačica ne vrati.

Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 16.3.2020. u 9:50
Play ponuda

Prošlo je točno 10 godina od tragične smrti popularne srpske pjevačice Ksenije Pajčin.

Ksenija ili Xenia bila je i model te plesačica, a rođena je 3. prosinca 1977. godine u Beogradu. Nažalost, njezin se život prerano ugasio 16. ožujka 2010. godine u stanu na beogradskom Voždovcu kada je u nju pucao dečko Filip Kapisoda.

Deset godina mlađi model prvo je pucao u Kseniju, a zatim je presudio i sebi. Povod je bila ljubomora kojoj je Filip bio sklon, a tijela je u stanu pronašla njezina majka Ljubica.

Ksenijino je bilo u hodniku stana, dok je Filipovo pronađeno u sobi, a pored njega je bio pištolj. Prethodno se par navodno danima svađao, a dva dana prije tragedije u njihovom je domu intervenirala policija zbog prijavljenog nasilja, no tada nitko nije uhićen.

Susjedi su kasnije otkrili kako su često mogli čuti žučne rasprave među parom, a i Ksenijini prijatelji kasnije su otkrili kako je pjevačica bila očajna te je često plakala zbog Filipove ljubomore.

Inače, Filip je bio brat crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb, a povezivali su ga i sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Bilo je to ubojstvo koje je šokiralo Srbju, ali i čitavu regiju, a da je preživjela, Ksenija bi danas imala 42 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENA DO KRAJA!

Leksikon RTL.hr-a! Kristina Mandarina otkrila koju pjevačicu najradije sluša i tko joj je bio prva simpatija

Play ponuda

Više s weba