Ostalo

10. godišnjica stravičnog ubojstva Ksenije Pajčin: Ubio ju je ljubomorni dečko, a dva dana ranije...

Ksenija Pajčin bila je popularna srpska pjevačica čija je karijera završila prerano.

Tabloid.hr
16.03.2020 09:50

Prošlo je točno 10 godina od tragične smrti popularne srpske pjevačice Ksenije Pajčin .

Ksenija ili Xenia bila je i model te plesačica, a rođena je 3. prosinca 1977. godine u Beogradu. Nažalost, njezin se život prerano ugasio 16. ožujka 2010. godine u stanu na beogradskom Voždovcu kada je u nju pucao dečko Filip Kapisoda .

Deset godina mlađi model prvo je pucao u Kseniju, a zatim je presudio i sebi. Povod je bila ljubomora kojoj je Filip bio sklon, a tijela je u stanu pronašla njezina majka Ljubica .

Ksenijino je bilo u hodniku stana, dok je Filipovo pronađeno u sobi, a pored njega je bio pištolj. Prethodno se par navodno danima svađao, a dva dana prije tragedije u njihovom je domu intervenirala policija zbog prijavljenog nasilja, no tada nitko nije uhićen.

Susjedi su kasnije otkrili kako su često mogli čuti žučne rasprave među parom, a i Ksenijini prijatelji kasnije su otkrili kako je pjevačica bila očajna te je često plakala zbog Filipove ljubomore.

Inače, Filip je bio brat crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb, a povezivali su ga i sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Bilo je to ubojstvo koje je šokiralo Srbju, ali i čitavu regiju, a da je preživjela, Ksenija bi danas imala 42 godine.