Ostalo

2018. godine borio se za život nakon stravične nesreće, a sad opet divlja bez vozačke: Srpski folker...

Čini se kako Darko Lazić nije naučio baš ništa na pogreškama iz prošlosti.

Tabloid.hr
04.05.2020 16:10

28-godišnji srpski folk-pjevač Darko Lazić poznat je, među ostalim, po velikoj ljubavi prema brzim automobilima i jurnjavi po cesti.

Nažalost, prije 2 godine skrivio je tešku prometnu nesreću kada je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. Tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi, a liječnici su se jedva izborili za njegov život.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prije nekoliko dana, Lazić je ponovno uhvaćen kako vozi bez vozačke dozvole, zbog čega je kaženjen s 12 tisuća kuna.

Prema pisanju portala Espreso.rs , Lazić je rekao kako nije imao izbora nego sjesti za volan svog Porschea Panamere, jer je morao odvesti dijete u bolnicu.

"Sin je imao temperaturu. Jedva čekam ponovno polagati vožnju i, naravno, kaznu sam odmah platio. Neću to više nikada ponoviti"m rekao je tada, a zatim je dao televizijski intervju s nešto drugačijim stavom kojeg su brojni gledatelji nazvali "iznimno bahatim".

"Koga sam ja ugrozio? Kome sam poslao lošu poruku? Znam li ja voziti možda? Ja sam imao položeno, ja znam voziti auto. Drugo bi bilo da ja ne znam voziti pa da sam sjeo u auto s nakanom da ugrožavam i šaljem poruku 'vidi ga ovaj ne zna voziti, a sjeo je za volan'. Ja odlično znam voziti i to svi vrlo dobro znaju", ispalio je Lazić i naljutio mnoge.

Navodno je pjevač nedavno prekršio i policijski sat, zbog čega će morati platiti još 25 tisuća kuna kazne, jer policija po tom pitanju nema milosti prema nikome.