Ostalo

2020. nije sve 'udarila po džepu': Lepa Brena i suprug poveli cijelu obitelj na odmor, potrošili preko...

Par je poveo i sinove Filipa i Viktora s njihovim boljim polovicama na ovo ljetovanje, a svaki je par došao privatnim avionom do Nice u Francuskoj što ih je stajalo oko 60 tisuća kuna po paru.

Tabloid.hr
23.08.2020 11:40

Lepa Brena i suprug Slobodan Živojinović ovog su ljeta plovili jahtom po hrvatskoj, talijanskoj i francuskoj obali.

Kako otkriva srpski Kurir , cijelo ljetovanje ih je koštalo preko tri milijuna kuna jer ova obitelj zbilja ni na čemu ne štedi. Par je poveo i sinove Filipa i Viktora s njihovim boljim polovicama na ovo ljetovanje, a svaki je par došao privatnim avionom do Nice u Francuskoj što ih je stajalo oko 60 tisuća kuna po paru.

Aleksandra Prijović , srpska pjevačica i supruga Breninog sina Filipa se već neko vrijeme hvali fotkama s ovog ljetovanja na svome Instagramu.

'Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli specijalitete. Često su u jednoj večeri potrošili 5000 eura. Znam da to nekima zvuči nevjerojatno, ali kad Živojinovići krenu piti i jest, ne brinu o novcu', komentirao je izvor blizak slavnoj obitelji.

Najviše su novca ipak iskeširali na jahte. Njihova je jahta ostala usidrena u Crnoj Gori pa su u Monaku iznajmili jahtu za 240 tisuća eura. Osim iznajmljivanja, morali su plaćati gorivo, čišćenje, skipera, vezivanje u marinama, poslugu te privatnog kuhara što ih je stajalo nekoliko desetaka tisuća eura.
Čini se da 2020. ipak nije sve 'udarila po džepu'.