Ostalo

2CELLOS uspješno započeli rasprodanu europsku turneju i oduševili Varšavu

2Cellos svoju europsku turneju počeli su spektalom i odmah se pohvalili uspjehom na društvenim mrežama. 'Hvala Varšava, početak turneje nije mogao biti bolji!'

Tabloid.hr
23.11.2017 11:55

Nakon što su održali svoj prvi nastup u Varšavi u sklopu europske turneje Score" na društvenim mrežama oduševljeno su komentirali početak svog glazbenog putovanja - 'Hvala Varšava, početak turneje nije mogao biti bolji!'

I zaista početak rasprodane europske turneje, nije ni mogao biti bolji.

Varšava je jedva dočekala 2CELLOS, a oduševljenje nisu krili već prvim taktovima ovog dvojca, miljenika publike cijelog svijeta, ali i velikog broja poznatih osoba koji su tijekom njihove karijere izrazili želju za zajedničkim suradnjama.

Rasprodana europska turneja nastavlja se danas u Beču, u 23. studenog u Parizu, 24. studenog u Zurichu, 25. studenog u Brusselsu, 30. studenog u Amsterdamu i mnogim drugim europskim gradovima.

Dvojac koji je osvojio svijet svojim uvijek zanimljivim interpretacijama će u sklopu ove europske turneje Score" održati i dva koncerta u Hrvatskoj -16. ožujkau splitskoj Spaladium Areni te23. ožujka2018. u zagrebačkoj Areni.

Svjetski poznati violončelistički dvojac dosad je nastupio samo jednom u Splitu, i to prije čak pet godina, a u Zagrebu su prošlog ljeta zabavljali publiku na Tomislavcu gdje se okupilo više od pedeset tisuća ljudi.
Dodatni razlozi zašto i hrvatska publika svoje ulaznice želi imati na vrijeme !

2Cellos

Na istoimenom albumu 2CELLOS obradili su filmsku glazbu koja će biti predstavljena i hrvatskoj publici sljedeće godine, točnije u ožujku.
Video spotovi za album Score" snimani su na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, a kadrovi za posljednji spot snimljeni su u Splitu za predivni ljubavni film Love Story", a njezinu izvedbu će sljedeće godine publika u Splitu imati prilike čuti i uživo.

Album na kojem se nalazi filmska glazba bilježi neke od najvećih uspješnica svih vremena kao što su:"My Heart Will Go On"iz filma "Titanic ,"Now We Are Free"iz "Gladijatora","For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce","Moon River"iz "Doručka kod Tiffanyja," te"May It Be"iz "Gospodara prstenova."

Budite i vi dio europske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Ulaznice se nalaze u prodaji u sklopu sustava Eventim (naMuzika.hr, u Zagrebuglazbena knjižara Rockmark).
https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/2cellos-502/profile.html