Ostalo

2Cellos uspješno završili američku turneju

Vrhunac američke turneje 2CELLOS održan je u ponedjeljak u prepunoj dvorani u St.Louisu

Tabloid.hr
31.01.2018 09:00

Savršeni kraj američke turneje i odličan početak nove godine za 2CELLOS. Dečki nisu krili svoje zadovoljstvo pa su se tako na društvenim mrežama zahvalili američkoj publici na predivnim i svim unaprijed rasprodanim nastupima, ali su i najavili svoj povratak sljedeće godine.

Ono što veseli publiku u Hrvatskoj su njihovi nastupi zakazani 16. ožujkau splitskoj Spaladium Arenii23. ožujkau zagrebačkoj Areni u sklopu turneje "Score."

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

2CELLOS su iznimno uzbuđeni zbog nastupa na domaćem terenu jer, kako kažu, po prvi put će svirati pjesme s novog albuma "Score", a to je ujedno i prvi put da ih izvode u Hrvatskoj.

Svjetski poznati violončelistički dvojac neumorno radi pa su tako tijekom turneje predstavili i novi spot za pjesmu "My Heart Will Go On" , odnosno pjesmu iz filma "Titanic"koju također izvode na svojim koncertima.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kako smo i ranije najavili, dvorane u oba grada se popunjavaju nevjerojatnom brzinom, stoga ne čekajte posljednji trenutaknego osigurajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u prvim proljetnim danima uz 2CELLOS.

Ulaznice možete pronaći u sklopu sustava Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Ulaznice za Split kreću se po cijenama od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn.