Play ponuda
Play ponuda
novi spektakl

4 Tenora najavljuju veličanstveni koncert na zagrebačkoj Šalati

4 Tenora nam donose pravu glazbenu poslasticu na spektaklu pod zvjezdanim nebom na zagrebačkoj Šalati 14.rujna

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Tabloid.hr/ 28.6.2019. u 14:00
Play ponuda

Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske i ljetne turneje koja je u tijeku, 4 Tenora pripremaju nam još jedan veliki glazbeni spektakl u Zagrebu, ovog puta na Šalati.

Svaki njihov novi koncert u Zagrebu željno se isčekuje jer su svojom kvalitetom, odličnim nastupom i pozitivnom energijom brzo osvojili publiku. Tenori su u nepune tri godine od prvog nastupa u Lisinskom samo uz klavir do koncerta u KD Dražen Petrović uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića postali miljenici publike i svaki put publici pružali drugačiji glazbeni doživljaj.

-> Đani Stipaničev: 'Pozivam Vojka V da mi napiše pjesmu'

4 Tenora nastupit će na Šalati uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Dinka Appelta za veličanstveni doživljaj pod zvjezdanim nebom Šalate, orkestar će popuniti zvuk i pridonjeti orkestralnom doživljaju glazbe. Pripremljeno je uz standarni repertoar Tenora nekoliko novih glazbenih iznenađenja koji će uz orkestar biti pravi glazbeni užitak.

Gosti će dati još jednu novu dimenziju koncertu, a to su fenomenalni Goran Karan i jedinstvena Radojka Šverko koja je pjevala "Con Te Partiro" s Tenorima s kojom su oduševili Lisinski. Vjerujemo kako će ljetna večer uz njihove glasove izgledati senzacionalno kada se na jednom koncertu okupi glazbena vokalna elita.

Šalata je izabarana jer je jedinstveni koncertni prostor u centru  grada koji publika voli i idealan je za koncertne spektakle, a ima i sjajnu glazbenu prošlost mjesta na kojem su se odvijali veliki koncerti koji su postali dio glazbene prošlosti Zagreba.

Koncerti "Opera pod zvjezdama" na Šalati bili su odlično prihvaćeni, a sigurni smo da će "4 Tenora i revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod zvjezdanim nebom Šalate" biti koncert koji će se dugo pamtiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dobra referenca na koncerte u Šalati je uspješan koncert koji su nedavno održale dalmatinske klape pod organizacijom Scardone i RTL Musica. 5.000 ljudi je pjevalo u glas sve najpoznatije hitove Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Šufit, Cambi i klape Maslina.

Produkciju koncerta radi stalni tim Scardone i Digiloga koji su se specijalizirali za produkciju zahtjevnijih koncerata tako da se publici omogući potpuno uživanje u koncertu. Na Šalati će biti postavljena velika krovna konstrukcija, scenografija, a pozornica  će bit u tri nivoa za revijski orkestar.

Karte su u prodaji u: Scardona (Srebrnjak 64), i na sustavima: www.ticketshop.hr iwww.eventim.hr  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
samozatajne sestre

Odluka koju su morale donijeti! Evo kako danas žive Bruna i Petra Sanader

Play ponuda

Više s weba