Ostalo

Večerali u samostanu, tulumarili u hotelu - donosimo detalje crkvenog vjenčanja Dubravke i Tonyja Cetinskog

Trilogija svadbenog slavlja završila je tulumom u zagrebačkom restoranu

Ana Miščević
26.09.2021 18:30

Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - napisao je uz fotografiju s vjenčanja Tony Cetinski . Pjevač i supruga Dubravka nakon osam godina veze zakleli su se na vječnu ljubav i u crkvi.

Čast da pjesmom proslavi i uvede Tonyja i Dubravku Cetinski u brak imao je njihov veliki prijatelj, glazbenik Alan Hržica . Par se vjenčao u opatijskoj crkvi, a sudbonosno da u kršćanskom duhu izrekli su u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji.

Tako su 52-godišnji pjevač, kojemu je ovo treći brak i 15 godina mlađa Dubravka nakon osam godina veze izmijenili zavjete i ispred oltara. Prvo vjenčanje imali su prije sedam godina no sada su ljubav okrunili ovim svetim romantičnim trenutkom pred roditeljima, obitelji i najbližim prijateljima. Oko 30-ak uzvanika nakon crkvenog su obreda svadbeno slavlje nastavili u samostanu uz večeru i emotivnu izvedbu pjesme 'O sole mio' Tonijeva oca Mirka .

Pročitajte još
Tony Cetinski otkrio kako ga je dirnula očeva gesta pa poručio: 'Jesi me iznenadio, ali nekako sam se snašao'

Odlučili su se za slavonske delicije, janjetinu i svadbenu tortu koje su bile servirane na švedskom stolu u skromnom samostanskom ozračju, a nakon toga društvo se preselilo u hotel gdje se nastavio tulum na kojem su uzvanici puštali glazbu i slavili do malo iza ponoći. Dubravka je blistala u raskošnoj vjenčanici poznatog zagrebačkog salona koji se također pobrinuo za Tonijevo elegantno odijelo. Dubravkina kuma bila je prijateljica Đorđija Palić , a mladoženja je za kuma odabrao Vjeku Sliška .

Oni su treći kumovi koji su stajali uz Dubravku i Tonija. Njihova svadbena povijest seže u 2014. godinu kada su im kumovi u Las Vegasu bili dvojnici Marilyn Monroe i Elvisa Presleya.

Tek vjenčani - otputovali su na medeni mjesec na Havaje, a nakon toga odmah sletjeli direktno na feštu u Dubravkine rodne Vinkovce. Za organizaciju svatova bila je zadužena mladenkina mama gdje su uz osamdesetak gostiju uživali u tradicionalnoj slavonskoj svadbi.

"Večeras slavimo ljubav i definitivno i nisam nikad bio sretniji odlično se sve posložilo od prvog dana, a još ovo nije kraj", rekao je Tony.

Pročitajte još
Nakon 7 godina braka, Tony i Dubravka Cetinski se vjenčali u Crkvi: 'Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj'

Trilogija svadbenog slavlja završila je tulumom u zagrebačkom restoranu. Tonijeva kuma bila je Severina, a PR manager Davor Grgin stajao je ponosno uz prijateljicu Dubravku.

Ova četvrta izmjena bračnih zavjeta čini se i najbitnija im je, jer su se i pred Bogom zakleli na vječnu ljubav. Toniju je treći brak ipak onaj najsretniji. Sretno mladenci!