Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Dobre vijesti za Blizance koji ulaze u kredit, dok će Djevice morati...

Vrijeme je da nam naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić otkrije što nam to zvijezde donose sljedeći tjedan

Anđelka Subašić
04.04.2022 08:00

OVAN

Posao: u poslu imate ogromni potencijal upravo za one poslovne projekte za koje se traži inicijativa, akcija, spretnost u brzom sklapanju kontakata, zarazni entuzijazam i sklonost da sebe i ono što radite predstavite kao najbolje na svijetu. Okolnosti vam idu na ruku.
Ljubav: slobodni Ovnovi imati će nekoliko prilika I započeti će simpatično poznanstvo. Vi koji ste zauzeti, nedavno ste ustanovili da ste premalo pažnje posvetili partneru ili partnerici, pa ste se malo udaljili. Možda je malo nestalo plamena, ali još ima dovoljno ljubavnog žara. Zapalite ga i uživajte u ljubavi.


BIK

Posao - neka odgođena poslovna ulaganja ćete napokon realizirati. Međutim, nemojte pokušavati privatizirati vaše poslovne odnose. Budite savjesni i sada završite sve što ste započeli. Nemojte se upuštati u prezahtjevne projekte već više uživajte u manjim promjenama.
Ljubav Oženjenim Bikovima najvažnija će biti bračna komunikacija. Puno ćete se truditi oko partnera ili partnerice. Uživat ćete u zajedničkim obiteljskim radostima. Pokušat ćete nadoknaditi ono vrijeme koje vam je oduzeo posao ili boravak izvan vašeg doma. Vi slobodni imat ćete iznenadnu ljubavnu priliku.


BLIZANCI

Posao - Šefovi će vas ugodno iznenaditi sa povišicom, novčanom nagradom ili pak premještajem na mjesto koje vam bolje odgovara. Ako ste predali dokumente za kredit sada možete ostvariti povoljnije uvjete, manje kamate. Trebate pregovarati sa bankom.
Ljubav - zauzeti Blizanci će često izazivati vrlo intenzivne reakcije na svoje ponašanje i na svoj stil odijevanja i promjenu svog izgleda. Vi koji želite ljubavnu avanturu mogli biste doživjeti skandal i ogovaranje. Zato budite malo oprezniji kada se pojavljujete u javnosti.


RAK

Posao - ako još niste napunili tridesetu, sada je vrijeme za prvu poslovnu zrelost. Svako sazrijevanje nosi odgovornost i može biti bolno. Budite pažljivi sa financijama, a iskoristite mogućnost da povećate vaše prihode. Sada je dobro vrijeme za to. Ne posuđujte novac.
Ljubav – duga veza ili brak sada treba malo osvježenja i promjenu. Učinite vaš dio a partner ili partnerica će prihvatiti pruženu priliku. Ako ste slobodni pokušajte dati priliku osobi koja je mlađa od vas i pokušava vas osvojiti. Ljubav ne pita za godine. Predajte se i uživajte.


LAV

Posao - vrlo ste osjetljivi na reakcije vaših kolega i suradnika. Preispitujete vaše međusobne odnose. Znajte da kritike drugih možete iskoristiti da promijenite sebe i naučite nešto kao npr ''družba je družba a služba je služba''. Postavite se u svemu profesionalno, pozitivno i uvijek pošteno.
Ljubav- Lavovi koji su u stalnoj vezi i braku uvjeriti će se da je obitelj oslonac i mirna luka u koju se možeš vratiti. Vama koji tražite vezu iz vaših snova čuveni William Shakespeare bi ponovio "nije zlato sve što sija". Osim toga ima još vrijednih i kvalitetnih osoba koje vam mogu usrećiti.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Škorpioni mogu uživati u velikoj strasti, a Vodenjaci ne smiju trošiti...



DJEVICA

Posao – nećete dozvoliti da vaš trud bude podcijenjen. Poslovno putovanje je povezano sa profesionalnim usavršavanjem, ali će te upoznati osobe koje rade sličan posao. Iz komunikacije će se razviti početak jedne nove poslovne suradnje. Zajedno ćete poboljšati kreativnost u poslu.
Ljubav - Pokušajte sebe vidjeti očima vašeg partnera ili partnerice i dozvolite sebi pohvale jer vrijedite više nego što sami o sebi mislite ili govorite. Ako tragate za srodnom dušom budite uporni i imajte vjeru u ljubav. Snažni osjećaji mogu se pojaviti kada se najmanje nadate.


VAGA

Posao - Preuzimate na sebe poslove koji su odgovorniji sli su bolje plaćeni i daju vam jednu stepenicu više u hijerarhiji. Vi možete biti jako dobri na rukovodećem mjestu zato je došlo vrijeme za to. Započinjete jedno novo poslovno poglavlje i na pravom ste putu. Budite ponosni na sebe.
Ljubav – razvijaju se uzajamni osjećaji s osobom koja planira završiti svoju vezu. Malo vas to plaši, ali imate vremena za sve – idite korak po korak. Vama koji ste u čvrstoj vezi ili braku potrebno je više razgovora o lijepim sjećanjima i zajedničkim uspomenama koja hrane vašu ljubav.


ŠKORPION

Posao – vi ste u zadnje vrijeme vrlo traženi u poslu o zato imate previše obaveza. Dnevni raspored je ispunjen. Financije su jako dobre pa vam kompenziraju umor i napore. Očekujte li veći povrat nekog novca ili duga, očekujte pozitivan rasplet priče. Tako ćete osjećati sigurnost za budućnost.
Ljubav – u braku teško podnosite ograničenja od strane partnera, ali dobro za vas je da se prilagodite. Što ste vi galantniji i dajete više ljubavi to se i vama vraća. Zvijezde osvjetljavaju put vama koji tražite ljubav. Vode vas ka vrlo zanimljivoj i vrlo privlačnoj osobi.


STRIJELAC

Posao – vi sada jako dobro zarađujete ali jako puno trošite. Novac se treba malo zadržati u vašem novčaniku. Pokušajte. U poslovnim odnosima trebate pažljivo komunicirati i uvažavati prijedloge drugih ljudi. Tako ćete izbjeći moguće nesporazume ili konflikte koji vam mogu naštetiti. Ako kupujete nekretnine dobro provjerite svu dokumenaciju.
Ljubav: slobodni Strijelci će imati nekoliko prilika za flert I kratke ljubavne avanture, ali ništa više od toga. Jednostavno trenutno nemate pravu priliku za kvalitetnu vezu. Zauzeti Strijelci trebate posvetiti više pažnje vašoj ljubavi.


JARAC

Posao – posvetite se financijama jer imate odlične mogućnosti za zaradu. Dok traje ovaj dobar aspekt iskoristite ga do kraja. Možete uz minimum napora otvoriti vrata poslovnog uspjeha. Budite ugodni u odnosu sa kolegama kako vam ne bi zavidjeli. Vaš tim ovisi sada o vama.
Ljubav – Vi koji ste u braku ili suživotu obasipati ćete svoje partnerice i partnere sa velikom pažnjom i pokazati toplo srce ispod vanjske hladne maske. Ako ste slobodni sada je vrijeme za nove početke u ljubavi. Niste skloni avanturama, ali mnoge ljubavne avanture pretvorile su se u sretne veze. Uvjerite se sami.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Jedan vodeni znak imat će razloga za slavlje, dok Bik i Blizanci trebaju...

VODENJAK

Posao – u poslu je važno odrediti dnevne prioritete. Planirati na duge staze sada je teško ali ciljeve i viziju trebate imati. To će vam olakšati svaki dan i svaku odluku. Financije su sada vrlo dinamične. Važno je ne trošiti novac na nepotrebne stvari. Pokušajte više vremena odvojiti za vaš hobi.
Ljubav - Oženjeni Vodenjaci zajednički provedeno vrijeme iskoritite za planove za budućnost, rješavanje stambenog pitanja, vašu djecu. Budite čvrsto povezani i odani jedno drugome. Ako ste slobodni uživajte još neko vrijeme u slobodi. O lijepa o drga o slatka slobodo...


RIBE

Posao - u zadnje vrijeme toliko toga ste temeljito uredili u vašem poslu. Vrijeme je za nagrade i za novu stepenicu prema vrhu vaše profesije. Idite svaki dan korak dalje. Dajte vašoj vlastitoj kreativnosti potpunu slobodu. Važno je da dobro naplatite svoje sposobnosti.
Ljubav – sada se javlja vaša potisnuta želja za ljubavi, da vas netko drži za ruku, da osjetite romantiku u svemu oko sebe, da vam na licu bude zaljubljeni osmijeh. Jupiter vam pomaže u tome. Vi koji imate partnera/icu dajte sve od sebe da vam svaki dan bude kao najljepši ljubavni san.