Ostalo

A gdje je Duje? Adriana Ćaleta-Car s lijepom sestrom uživa u bazenu, komplimenti stižu sa svih strana

Supruga proslavljenog nogometaša, Adriana Ćaleta-Car zna uživati u životu, a s prvim danima ljeta odlučila je otputovati u Crnu Goru i to u društvu lijepe sestre Antonele

Tonia Malić
02.07.2022 09:00

Pravnica Adriana Ćaleta-Car ne staje s putovanjima! Prije nekoliko dana vratila se iz čarobnog New Yorka u kojem je uživala sa suprugom, hrvatskim reprezentativcem Dujom, a sada je red došao na još jedan obiteljski odmor. Ovaj put otputovala je na nešto bližu destinaciju, riječ je o Crnoj Gori, a društvo joj je pravila sestra Antonela. Popularna WAGsica nikada nije krila koliko je vezana za svoju sestru koja s njom često odlazi na razne destinacije, a velika je podrška njezinom suprugu na stadionu.''Bezuvjetno'', kratko je napisala Adriana u opisu fotografije na kojoj sa sestrom pozira u bazenu. Duje se, pretpostavljamo, vratio nogometnim obavezama pa su simpatične sestre odlučile uzeti vrijeme samo za sebe.

Inače, Duje i Adriana nedavno su u Dubrovniku obnovili bračne zavjete i drugi put izrekli sudbonosno da'. Kako su se prvi put vjenčali samo kod matičara, zaljubljeni golupčići prije nekoliko tjedana organizirali su i raskošno vjenčanje o kojem se danima pričalo.

Zajedno su već pet godina, upoznali su ih zajednički prijatelji, a da je veza i više nego ozbiljna dokazali su na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji kada ga je Adriana pratila na gotovo svi bitnijim utakmicama, odnosno u polufinalu i finalu. Potom se s njim pojavila na dočeku i u njegovom rodnom gradu – Šibeniku. Kao kruna njihove ljubavi prije nešto više od godinu dana stigao je sin Mauro, a danas mladi par slovi za jedan od najskladnijih na sportsko-estradnoj sceni.