Ostalo

Aca Lukas ne može se pomiriti s porazom: Tuži članove žirija, pa i Nedu Ukraden koja mu je dala glas

Regionalni glazbenik nikako se ne može pomiriti s time da nije pobjednik Beovizije. Nakon što je sarkastično rekao kako je na pozornici za pobjedu trebao prati noge, sada je sve svoje prijetnje pretvorio u djelo i tuži RTS, kao i članove žirija

RTL.hr
18.03.2022 09:45

I prije same Beovizije Aca Lukas osjećao se izdanim, u smislu da je optuživao RTS kako je izbor za pjesmu Eurovizije namješten. Njegova pjesma 'Oskar' nije ušla niti u top tri, odnosno završio je na petom mjestu, a sada je odlučio tužiti pojedine članove žirija iz polufinala i finala. Tuži i generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića te urednicu Zabavnog programa Javnog servisa Srbije, Oliveru Kovačević .

On smatra kako su ga oštetili te zato nije imao dovoljan broj glasova. Pjevač u tužbi navodi daŽeljko Vasić,Tijana Milošević,Una Senić,Vladimir NikoloviNeda Ukraden nisu glasali za njega iz "osobnih razloga i nesuglasica koje postoje izmeđuDragana Bujoševića, Olivere Kovačevići samog pjevača''. Kurir je kontaktirao članove žirija, aUnaSenić, Željko Vasić i Tijana Milošević rekli su da nemaju komentare, Vladimir Nikolov se nije javljao na pozive, a jedino je Neda Ukraden dala svoje viđenje.

Kako komentirati tužbu čovjeka kome sam ja jedina dala glasove, a nisam dala nijedan glas pobjednici? Nemam komentar", napisala je Neda. Ona mu je dala šest bodova, ostatak nula, a publika ga je 'nagradila' sa sedam bodova. Urednica Zabavnog programa Olivera Kovačević otkrila je kako će RTS tužiti glazbenika.

"RTS i ja ćemo tužiti Lukasa. Na ovaj način ćemo mu omogućiti da na sudu dokaže svoje tvrdnje. U pitanju su laži, klevete, sve će se vidjeti na sudu. Radujem se apsolutno odlasku na instituciju koja utvrđuje činjenice" poručila je. Vjerojatno je Aca uvrijeđen jer je za svoj nastup dao pozamašnu svotu – zasvirao je na klaviru od posebnog prozirnog stakla, čijena je cijena vrtoglavih 300 tisuća eura, odnosno 2.2 milijuna kuna. A to mu se nikako nije isplatilo...