Ostalo

Nerazdvojni trio: Adriana Ćaleta-Car s mamom i sestrom uživala u metropoli

Supruzi našeg reprezentativca omiljeno društvo su majka i sestra. Sa sobom ih vodi na putovanja, one joj često dolaze u Francusku, a sada se nerazdvojni trio družio i na zagrebačkoj špici

RTL.hr
21.03.2022 22:00

Nije tajna da je mlada Dubrovčanka Adriana Ćaleta-Car jako povezana sa svojom majkom i sestrom AntonelomĐurđević Bujak . Iako je Adriana sa suprugom Dujem pretežito u Francuskoj jer on tamo igra za njihovog prvoligaša Marseille, nije rijetkost da često svraća u svoj rodni grad, zatim Šibenik gdje je Duje odrastao, a potom i Zagreb. Trenutačno boravi u metropoli, a već nekoliko dana dijeli uspomene iz glavnog grada. S njom su majka i sestra, a tri ljepotice za vikend su uživaleu centru grada. Njihov provod na zagrebačkoj špici nakon što su noć prije zabavljale u poznatom zagrebačkom klubu snimio je Pixsellov fotograf, a sada se i sama pohvalila kako su provele nedjeljno popodne.

U kolovozu prošle godine, tri mjeseca nakon što su se tajno vjenčali na terasi dubrovačkog kluba, Duje i Adriana postali su roditelji malenom Mauru. Zbog toga joj je majčina pomoć bila potrebna više nego ikad pa je neko vrijeme živjela s kćeri u Francuskoj. Može se reći kako je Adriana već otprilike znala što znači majčinstvo budući da je sa svojom sestrom, koja ima dvije djevojčice, jako povezana i svakodnevno joj pomaže u odgoju. Osim nje, svoje nećakinje često objavljuje na društvenim mrežama, posbno onu mlađu koja juobožava jednako kao i svoju majku Antonelu.

Adriana je i trendseterica koja se i za odlazak na kavu sređuje do maksimuma. Voli dizajnerske modele, često pozira za društvene mreže, a jedna od omiljenih kulisa joj je Eiffelov toranj u Parizu. Društvo na fotografijama joj nerijetko pravi njezin suprug, koji je u Marseillu navodno ostao igrati i na njezin nagovor. Prošle godine pričalo se o transferu, no to je propalo jer je mala obitelj taman čekala prinovu i navodno su smatrali da bi im promjena okoline samo stvarala dodatan stres.