Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CIJELI DAN I NOĆ

Adriano i Robinho na razuzdanoj zabavi

Brazilski reprezentativci Adriano i Robinho u domovini su priredili razuzdanu zabavu koja je trajala 12 sati i na kojoj se moglo svašta vidjeti.

Image

Adriano Adriano

P.P.,/ 26.3.2009. u 22:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brazilske novine Extra, pišu kako su brazilski reprezentativci Robinho i Adriano organizirali "divlju zabavu" u ponedjeljak navečer na koju su bile pozvane seksi dame, al i poneki transvestit. Party je održan u Adrianovoj vili u mjestu Barra da Tijuca. Sve je počelo u pet sati popodne, a završilo je 12 sati kasnije, odnosno u pet sati ujutro idućeg dana.

Brazilske zvijezde istog su se jutra pojavile na reprezentativnom treningu uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica protiv Ekvadora i Perua. Navodno su trenirali punom snagom, kao da se protekle noći ništa nije dogodilo. 

Među gošćama na razuzdanoj zabavi, među ostalim je bila model Fabiana Andrade, koja je navodno imala afericu s Diegom Maradonom i bivša Adrianova djevojka Veronica Araujo.

Brazilski mediji pišu kako su razuzdane zabave u domovini, poput ove, postale uobičajene za brazilske zvijezde koje igraju u europskim klubovima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba