Play ponuda
Play ponuda
tuga

Posljednje zbogom voljenom Akiju: Poznati su detalji ispraćaja legendarnog glazbenika

Odlazak Akija Rahimovskog šokirao je cijelu zemlju, svi su u nevjerici zbog iznenadne smrti jednog od najvećih vokala s ovih prostora.

Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
RTL.HR/ 25.1.2022. u 9:55
Play ponuda

Svi se opraštaju od Akija Rahimovskog, a članovi benda Parni valjak na svojoj su službenoj Facebook stranici objavili i kada će se obožavatelji i prijatelji moći reći Akiju posljednje zbogom. Vijest o njegovog iznenadnoj smrti šokirala je njegove kolege iz benda, koji su tijekom više desetljeća rada postali i velika obitelj.

Kao što smo ranije pisali, Aki će biti pokopan u Zagrebu. Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu prijatelja i obitelji. Obzirom na epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda zamoli su da sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka, 25. siječnja, kod Zdenca života ispred HNK-a, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na jedinstvenog glazbenika.

Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a za najuži krug prijatelja i kolega.

Podsjetimo, Aki Rahimovski preminuo je iznenada u subotu, nakon što mu je pozlilo tijekom šetnje. Iako je vrlo brzo stigao na hitnu pomoć u Novo Mesto, Akija nisu uspjeli spasiti. Za njih tuguje cijela zemlja, ali i regija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
izbor neograničen

Na Hrvatsku se sprema invazija Ukrajinki: kod nas stižu u potrazi za ljubavlju i brakom

Play ponuda

Više s weba