Ostalo

VIDEO Akijeva kći Edina je shrvana: 'Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe...'

Na glazbenikovom sprovodu govorila je i njegova kći Dina. Suze nije mogla suzdržati, a njezine su riječi dirnule mnoge

RTL.hr
27.01.2022 16:10

"Tata, tako nam je malo trebalo. Jedan zagrljaj, tvoj pogled. Ostaje mi utjeha što si mi rekao to jutro prije nego što si zauvijek zaspao -jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovjek. Hvala ti tata što si me naučio kako je čovjek samo malen pod zvijezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri. Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti", rekla je u emotivnom govoru Dina , kći pokojnog Akija Rahimovskog , frontmena Parnog valjka. Dok je čitala posljednje riječi upućene njezinom tati, niz lice su joj se slile suze, a onda je zaključila: "Volim te tata".

Nakon njezinog govora krenula je pjesma 'I Did It My Way'.

(VIDEO: Igor Soban/PIXSELL)

Pročitajte još
VIDEO Hus kroz suze govorio na Akijevom ispraćaju: 'Stalno mislim je li moglo biti drugačije'

Točno u 15 sati posljednjem ispraćaju su se pridružile i radijske postaje, točnije njih 150 diljem regije, na kojima se emitiralapjesmapod imenom "Ponovo" -posljednja pjesmakoju je Aki otpjevao. Na sprovodu je govorio i njegov najbliži suradnik i dugogodišnji prijatelj Husein Hasanefendić te prijatelj Dražen Biljan .

Sprovod Akija Rahimovskog

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Među brojnim ljudima koji su stigli ispratiti Akija, bili su i Husein Hasanefendić Hus , Gibonni , NikšaBratoš , Ivana Plechinger , Jurica Pađen , Edvin Softić , Dino Jelusić , Neno Belan , Tina Kresnik i mnogi drugi...

Zbog aktualne epidemiološke situacije Akijevom sprovodu nisu mogli nazočiti brojni njegovi obožavatelji. U ponedjeljak su članovi benda pozvali sve obožavatelje Parnog valjka da Akiju odaju počast kraj Zdenka života, ispred HNK u Zagrebu. Hus i prijatelji ondje su postavili Akijevu fotografiju, ispred koje su brojni Zagrepčani ostavili cvijeće, svijeće i poruke za pokojnog glazbenika. Od Akija su se oprostili i u Skoplju te Sloveniji.

Aki Rahimovski preminuo je iznenada u subotu, 22. siječnja, u slovenskom Novom Mestu. Iza sebe je ostavio troje djece, životnu partnericu, prijatelje i nevjerojatan broj obožavatelja u cijeloj regiji.

Pročitajte još
Emotivni ispraćaj čovjeka velikog glasa: Obitelj i prijatelji opraštaju se od Akija na Mirogoju