Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U LJETNOJ HALJINICI

Aktivna tik pred porod: Hana Huljić Grašo pokazala trudničko izdanje pred veliki koncert u Zagrebu

Glazbenica nije previše aktivna na Instagramu, no sada je imala dobar povod za to. Najavila je svoj dio pop mise koju će u subotu izvesti u Zagrebu

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 24.6.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Hana Huljić Grašo trenutačno boravi u Zagrebu, a iako je do poroda dijeli otprilike mjesec dana, vrlo je aktivna i u ovim posljednjim tjednima. Trudničkim izdanjem pohvalila se na Instagramu, a prvi put je pozirala bez da je skrivala trbuh. Pritom je promovirala svoj nastup u subotu gdje će na Tomislavcu izvesti svoj dio pop mise ‘Dies irae', a prije nje će s Misom Mediteranom nastupiti njezin otac Tonči Huljić. Fotografiju su joj brže-bolje iskomentirale prijateljice Domenica i Andrea Andrassy, a oduševila je i brojne obožavatelje koji su pohvalili njezin izgled. "Zgodna si trudnica i napokon si pokazala trbuh", "prekrasna", "predivna mlada žena", pisali su joj svi od reda.

Hana je cijelu trudnoću izbjegavala medije, no sad pred kraj je odlučila biti malo više aktivnija. Nedavno je za RTL Exkluziv rekla kako se osjeća u drugom stanju.

"Osjećam se i kao svaka druga trudnica na svijetu - sve je u redu", rekla nam je Hana te pritom otkrila koliko brine o svom zdravlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Tata je veliki hipohondar. On brine za sebe i svih nas, on je baš veliki hipohondar tako da brinem se onoliko koliko trebam, sad malo više jer moram", naglasila je. Obitelj ne skriva sreću zbog dolaska prinove, kćerkice koja bi se trebala zvati Alba, no oko toga su poprilično samozatajni, kao i Petar Grašo. Da je kod njih vrlo užurbano i više je nego jasno. Sve ih čeka radno ljeto jer u Splitu spremaju i hrvatsku inačicu Ultre, takozvani Fusion Festival pa su raštrkani na sve strane.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba