Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
za rtl.hr

Aleksandra Dojčinović: 'Put do uspjeha je bio trnovit, ne bih ga ponovila'

U intervjuu za RTL.hr Aleksandra je progovorila nešto više o svojim planovima, željama i poslovnom putu

Image
Foto: Mario Poje
T.M./ 15.4.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lei Lou by Alex Dojčinović jedan je od najuspješnijih hrvatskih modnih brendova iza kojeg ponosno stoji poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Iako je ostvarila uspjeh o kojem mnogi sanjaju, Alex, kako je prijatelji od milja često zovu, ne krije da je na početku karijere imala puno veće ciljeve od onih koje je ostvarila. Također, priznala nam je kako nikada ne bi ponovila svoj poslovni put jer je bio itekako trnovit i težak, ali danas je zahvalna na svemu što ima. U intervjuu za RTL.hr Aleksandra je progovorila nešto više o svojim planovima, željama i poslovnom putu. 

"Put do uspjeha bio je toliko trnovit da ga više nikada ne bih ponovila. Iza mene je 20 godina teškog i mukotrpnog rada, profilirala sam se u biznisu koji možda nije toliko isplativ i iz tog razloga je bilo puno teže. Najveća podrška, uz roditelje, bila mi je sestra s kojom već godinama radim", rekla nam je Aleksandra. 

Na pitanje - jeste li mogli zamisliti da ćete jednog dana biti toliko uspješni, većina zvijezda 'kao iz topa' skromno odgovori kako nisu očekivali. No, Aleksandra nas je iznenadila odgovorom u kojem tvrdi da je prije dvadesetak godina imala čak i veće ciljeve od ovih koje je ostvarila. 

"Prije dvadeset godina imala sam čak i veće ciljeve. Sjećam se kada smo sestra i ja imale jedan mali showroom, a ona je čim je ušla u prostor rekla: 'Ovo je predivno. O ovom smo oduvijek sanjale'. Tada sam samo rekla: 'Ne, o ovom nismo sanjale. Sanjamo nešto drugo, sanjamo nešto puno veće..." Kada sam imala sedam ili osam godina već tada sam znala što sam i tko sam", priznaje dizajnerica. 

I dok se neki nikada ne pronađu u poslovnom svijetu, Aleksandra je još od malih nogu dobro znala tko je i što je, ali i da će jednog dana ostvariti nešto veliko. Iako je kritična prema sebi, dizajnerica smatra da je ipak riječ o svjesnosti jer život te nekada u trenutku pojede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mladim djevojkama je jako važno reći da se vrate u svoje djetinjstvo i da se prisjete što su točno tada željeli. Život te ponekad pojede, okolnosti i okolina te nekada pojedu pa zaboraviš sanjati i zaboraviš ono što ti inicijalno jesi i tada možda ne daš pravoj sebi priliku da uspiješ", rekla nam je dizajnerica pa za kraj dodala: 

"Nikada me nisu zanima osobe koje na putu do uspjeha podmeću nogu. Smatram da je jako bitna zahvalnost. Jednostavno moraš biti zahvalan na svim lijepim i ružnim trenutcima. Prije 12 ili 13 godina imali smo jednu strašnu situaciju u firmi kada sam ja samo prokomentirala - to je odlično! Mojoj asistentici ništa nije bilo jasno, a ja sam znala da su krizne situacije - situacije iza kojih se događaju najbolje stvari. Nikada ne treba očajavati, nismo bolesni, s obitelji je sve u redu - posao je manje bitan", rekla nam je za kraj. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba