Ostalo

Alex Ognjena objavila popis muškaraca koje je blokirala na društvenim mrežama, na listi i dva poznata Hrvata

37-godišnjakinja najpoznatija po SMS aferi s tada oženjenim Borisom Rogoznicom već danima objavljuje imena muškaraca koji joj nude novac te ju vrijeđaju na društvenim mrežama, a onda je objavila i listu blokiranih.

Tabloid.hr
28.12.2020 09:40

Kantautorica i bivša domina Alex Ognjena ljutita je zbog ponašanja određenih muškaraca koji joj se javljaju.

37-godišnjakinja najpoznatija po SMS aferi s tada oženjenim Borisom Rogoznicom već danima objavljuje imena muškaraca koji joj nude novac te ju vrijeđaju na društvenim mrežama, a onda je objavila i listu blokiranih.

Svakako najzanimljivija imena na njoj bili su glazbenik Mladen Burnać i nogometaš Dino Drpić, bivši suprug Nives Celzijus s kojim ima dvoje djece.

"U niti jednom trenutku svog života i s niti jedne strane sebe nisam imala sponzora niti ikad budem... hvala na ponudi, ali pokušajte kod nekoga tko nema ikakve vještine, radne navike, sposobnosti ili naznake morala. Ja nisam ta. Lijep pozdrav", poručila je nedavno javno udvaraču, samo jednom u nizu koji joj je poslao nemoralnu ponudu.

"NE tražim sponzora!!! Boli me k. za ičiji status ili novac. Cijeli se život sama financiram (i sebe i sina) i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman da sam i kruha gladna. NISAM pristala kad mi je bilo najteže, neću ni danas. Od sada nadalje ovakve ponude idu direktno na BLOCK. Bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se MENI sviđa kako izgledam i amen. Samo zato. Ne da 'uhvatim' nekoga. Trudim se biti pristojna sa svima vama, ali ponekad zaista nema smisla", oglasila se naknadno, no razloge zašto su Mladen i Dino blokirani nije javno iznosila.

Ipak, u Instagram pričama odgovarajući na pitanja obožavatelja otkrila je kako joj "ovi poznati muškarci nisu nudili novac". "Neke na toj listi blokirala sam zbog duhovnog mira, a neke jer misle da novcem mogu kupiti ljubav. Valjda sude po sebi i bližnjima."

U nastavku se obračunala i s komentatorom koji joj je poručio da što se čudi nemoralnim ponudama s obzirom na atraktivne fotografije koje objavljuje. Nije ga štedjela. "Kakva debilana. Ti si jedan od onih koji misli da žena u minici 'sama traži' da ju se siluje? Ona je kriva, ne to što je netko silovatelj. Tako i ovo. Daj ispuži ispod kamena i nađi karakter", poručila mu je.

Čini se kako će ova priča imati još nastavaka...